Top 10 fodboldstøvler til brede fødder 2021 | Unisport Guide

30.08.2021

Skrevet af Andreas

Hvis du har en bred fod, har du nok oplevet, at det kan være noget vanskeligt at finde den helt rigtige fodboldstøvle. I dette blogpost har vi samlet de bedste fodboldstøvler til brede fødder i 2021 såvel som nogle ting, du skal være opmærksom på, når du investerer i et nyt par. Læs videre for at lære mere om, hvordan du vælger brede fodboldstøvler i 2021 - Alle støvler kan købes her hos Unisport!

Gå direkte til de bedste fodboldstøvler til brede fødder 2021

#1 Mizuno Morelia 2 | #2 PUMA Ultra 1.2 | #3 Nike Phantom GT | #4 Nike Tiempo Legend | #5 Mizuno Rebula 3 | #6 PUMA Future Z | #7 Nike Mercurial 14 | #8 adidas Predator Freak | #9 adidas Copa Mundial | #10 New Balance Furon 6+

Hvordan ved jeg, om jeg har brede fødder?

Din fods form er afgørende, når du skal vælge nye fodboldstøvler. Det kan derfor være en god ide at skitsere din fod på et stykke papir for at måle længden og den bredeste del af din fod. Du kan derefter besøge en størrelsesguide som sizecharter.com eller lignende, og se hvilken kategori din fod hører under.

I denne video viser JayMike dig, hvordan du vurderer din fodtype

The do’s and don’ts hvis du har brede fødder

Der findes ikke én fodboldstøvle, som passer perfekt til alle. Læs mere her om hvad du skal overveje, når du køber støvler til en bred fod.

Gå ikke en størrelse op for at tilpasse en bred fod

Har du svært ved at passe et par støvler ordentligt eller føles de ubehagelige i din normale størrelse? Så er du højst sandsynligt bedre tjent med en anden type fodboldstøvle.

Det frarådes kraftigt, at du går et nummer op i størrelsen for at tilpasse pasformen til din fod. Dette kan føre til smerter, dårligt lockdown og værst af alt skader.

Måske passer din drømme støvle bare ikke til din fod, og selvom det kan være en hård pille at sluge, bør du acceptere, hvad der er bedst for dig. Husk på at komfort og ydeevne altid bør prioriteres frem for støvlens udseende.

Prøv forskellige fodboldstøvler og find dit bedste fit

Den korrekte størrelse og pasform er det vigtigste, når du køber nye fodboldstøvler. Moderne fodboldstøvler er designet til at give dig en tætsiddende pasform uden at det føles ubehageligt, og det er netop det, du skal finde!

Vi anbefaler, at du laver en liste over forskellige interessante fodboldstøvler, som du derefter kan prøve i din lokale fodboldbutik eller bestille online.

Top 10 fodboldstøvler til brede fødder 2021

Her finder du vores bedste fodboldstøvler til brede fødder i 2021. I sidste ende er hvad man foretrækker en personlig sag. Listen har derfor ikke nogen særlig rækkefølge, men skal snarere inspirere dig til at finde den bedste støvle til netop din fod.

Mizuno Morelia 2

Er du på udkig efter den ultimative læderstøvle? Så bliver det ganske enkelt ikke meget bedre end Mizuno Morelia 2, som heldigvis passer til stort set enhver fodform.

Ved første øjekast ligner de måske en klassisk fodboldstøvle, men udseendet bedrager. Faktisk er Mizuno Morelia 2 næsten lige så lette som et par Nike Mercurials. Små 10 gram adskiller de to, hvilket er en imponerende bedrift, når man tager Mizunos premium materialer og kvalitet med i ligningen.

Det luksuriøse læder føles fantastisk omkring foden fra første prøvetur, mens det dybe snøresystem giver dig bedre mulighed for at tilpasse lockdown til netop din fodtype. En anden unik feature, er den fleksible ydersål, der helt naturligt følger din fods bevægelse. Med denne kombination af materialer og teknologier sætter Mizuno højeste standard for komfort i en fodboldstøvle.

Morelia 2 bør ikke forveksles med Morelia 3, der har en smallere konstruktion.

Interesseret i et par Mizuno Morelia? Se vores store udvalg af Mizuno fodboldstøvler

Puma Ultra 1.2

Har du brede fødder og en kærlighed for ‘speed boots’, så er PUMA Ultra svaret. Med en rummelig front og god bredde på midten, kan de virkelig gøre forskellen for en bred fod.

PUMA Ultra vejer små 160 gram, hvilket gør dem til en af de absolut letteste fodboldstøvler på markedet. De er også utrolig behagelige på grund af den bløde vævede overdel, der omfavner din fod tæt. Sidst men ikke mindst, er PUMA Ultra en af markedets billigste top støvler, hvilket blot er endnu en grund til, at du bør overveje dem som din næste investering.

Det er værd at nævne, at den nye PUMA Ultra 1.3 har en smallere pasform end forgængeren PUMA Ultra 1.2. Du kan naturligvis prøve begge modeller og se, hvad der falder bedst i din smag.

Nike Phantom GT

Den populære Phantom GT er en fantastisk fodboldstøvle, som har rigelig plads til foden gennem midten og fronten.

Nogle vil påstå, at Nike Phantom GT blot er en bredere variant af Nike Mercurial. Og det gør dem til et godt alternativ, hvis dine brede fødder ikke passede ned i et par Mercurials.

Selvom overdelens syntetiske materiale ikke strækker sig i samme grad som læder, kan du forvente at det med tiden bliver blødere, sådan at du får en mere behagelig og personlig pasform.

Nike Tiempo Legend

Nike Tiempo Legend er kendt for en unik komfort og det sofistikerede læder touch. Hvis disse er blandt dine prioriteter, bør du med sikkerhed overveje de nyeste Nike Tiempo Legend, særligt hvis du har en bred fod.

Overordnet er der tale om en velbalancerede støvle, som kan byde på lidt af hvert. Den nye Nike Tiempo Legend 9 forbliver tro mod sin arv samtidig med, at den integrerer moderne teknologier. Kombinationen af blødt kængurulæder, quadfit systemet og flyknit materialet er en kombination, der vil passe til de fleste fodtyper.

I forhold til forgængeren Nike Tiempo Legend 8 føles den nye Tiempo Legend 9 lidt smallere ligesom den har en lavere front. Er du interesseret i Tiempo-kollektionen, kan du naturligvis prøve begge modeller for at finde dit bedste match.

Mizuno Rebula 3

Som I nok har bemærket, er vi ekstremt glade for Mizuno fodboldstøvler. Det unikke niveau af komfort og touch, du får fra premium læderet, der strækker og former sig efter fodens form, kan være utrolig værdifuldt for dig med en bred fod.

De nye Mizuno Rebula 3 er bygget over samme fodform som forgængeren, der var et hit blandt spillere med brede fødder. Det bløde kængurulæder gør sit arbejde til perfektion, mens det dybe snøresystem giver dig en mere personlig pasform og lockdown.

Når det kommer til overordnet kvalitet og holdbarhed slår Mizuno Made in Japan konkurrenterne, hvilket også afspejles af prisen. Men hvis du er ude efter perfektion i en læderstøvle, så er Mizuno alle pengene værd.

Vi anbefaler, at du prøver Mizuno støvler et ½- eller 1 nummer mindre end din normale størrelse, da deres støvler typisk er lidt større.

PUMA Future Z

Ligesom de fleste PUMA støvler har PUMA Future Z en relativ bred pasform.

Siden dens lancering har PUMA Future Z været et populært valg på grund af deres utrolige komfort og tætte pasform. En af de unikke egenskaber er det strækbare FUSIONFIT kompressionsbånd, der giver en mere tilgivende pasform omkring fodens midte, hvilket specielt egner sig godt til bredere fødder.

Vi anbefaler, at du prøver PUMA Future Z et halvt nummer mindre end din normale størrelse, da de har mere længde end man umiddelbart ville antage.

Nike Mercurial 14

Det kommer måske som lidt af en overraskelse, at vi har inkluderet et par Nike Mercurials på en liste over fodboldstøvler til brede fødder. Det er netop sådan at Nike Mercurial med tiden har fået en en mere rummelig konstruktion, hvilket er gode nyheder for alle os med brede fødder.

De nyeste Nike Mercurial 14 (og Superfly 8) føles som forgængeren, men med en anelse mere volumen i fronten.

Når de passer ordentligt, er Nike Mercurial 14 en overvældende god fodboldstøvle. Kombinationen af elastisk flyknit og en tynd syntetisk overdel giver en utrolig tæt pasform og knivskarpt touch på bolden. Samtidig er ydersålen en af de mest aggressive, du kan finde, hvilket giver dig ekstra bid i banen.

Selvom Nike Mercurial 14 har mere bredde end tidligere generationer, findes der flere alternativer, som har mere volumen. Så før du går all in på et par Mercurials, anbefaler vi at du prøver forskellige fodboldstøvler for at finde dit bedste match.

adidas Predator Freak .1 Low

Adidas Predator Freak .1 Low har en tæt og behagelig pasform, som vil passe de fleste fodformer.

Mens udseendet stjæler opmærksomheden, er adidas Predator Freak fantastisk i at give en tæt fornemmelse på bolden, som forstærkes af Primeknit materialet og det mange Demon Skin pigge.

Selvom pasformen er bred i fronten, skal det nævnes, at Predator Freak har en ret smal mellemfod, som kan måske ikke er alles kop te.

adidas Copa Mundial

Din fars og enhver dommers favorit støvle fortjener også en plads på listen. Vi taler selvfølgelig om de ikoniske adidas Copa Mundial . Hvad end man foretrækker, kan man ikke komme uden om, at Copa Mundial fortsat er et glimrende valg for stort set enhver form for spiller og fodform.

Hvis du leder efter en klassisk læderstøvle, der har plads til selv de bredeste fødder, så er adidas Copa Mundial dit sikre valg. Ikke alene giver old-school konstruktionen masser af bredde til fodens midte og front, det bløde læder formes også perfekt til din fods form.

Bemærk, at Copa Mundial udvider sig mere end en moderne læderstøvle. Vi anbefaler derfor, at du anskaffer dem så tætsiddende som muligt.

New Balance Furon 6+

Med en god volumen og en vægt på blot 180 gram falder New Balance Furon 6+ under kategorien for ‘speed boots’, der er egnet til brede fødder.

Faktisk er New Balance Furon 6+ blandt markedets mest komfortable støvler, hvilket skyldes den utrolig bløde og fleksible Fit Weave overdel. Et andet plus er det nye HYPER LOCK snøresystem, som giver en mere tilgivende pasform og bedre lockdown end forgængeren. Alt i alt en fremragende støvle, der uden tvivl er noget af bedste, vi har set fra New Balance til dato.

Hvad du vælger er naturligvis op til dig. Så længe støvlerne passer din fod ordentligt og matcher dine prioriteter, kan du aldrig gå helt galt. Husk, at du sagtens kan benytte brede fodboldstøvler selvom du har smalle fødder. Det kan dog være, at de ikke vil sidde lige så tæt som andre støvlemodeller.

Sidder du tilbage med flere spørgsmål vedr. fodboldstøvler, så besøg vores FAQ sektion eller kontakt vores kundeservice. Du kan også tage et kig forbi vores Unisport butik på strøget, hvor du altid får den bedste vejledning.