PUMA 3. trøjer 2021/22 | Specielle designs til de største PUMA klubber i europa

19.08.2021

Skrevet af Sandra

PUMA er klar med deres bud på, hvad der synes at være de vildeste 3. trøjer i europa for 2021/22 sæsonen. Og PUMA lancerer ikke bare én trøje - naaahh, de lancerer flere trøjer på én gang. Så fik vi en masse at tale om - lad os komme igang!

PUMAs 3. trøjer til 2021/22-sæsonen ser med friske øjne på branding og logo placering. PUMA genopfinder ifølge dem selv, hvordan en fodboldtrøje kan designes, og tilgangen til dette design er inspireret af mærkets DNA og drivkraft for at skubbe sporten fremad.

Men hvorfor er de nye trøjer så specielle? Altså, PUMA tilbyder nye trøje -designs, der sætter klubbens navn foran og i midten - og uden et klublogo i fokus. Og oven i købet produceres hver trøje i en proces, der drastisk reducerer mængden af vand og farvestof, der bruges under farveprocessen. Sidst men ikke mindst - de er beregnet til kun at blive brugt under europæiske konkurrencer. Så disse trøjer er virkelig specielle!

Nå, vi har mange trøjer at dykke ned i. Så lad os starte med ‘I Rossoneri’.

AC Milan 3. trøje 2021/22

AC Milans 3. trøje er naturligvis sort og rød - ligesom hjemmebanetrøjen. Men som nævnt ovenfor er de nye PUMA 3. trøjer designet med klubbens navn på tværs af brystet og erstatter klubbens logo. Derfor finder du en stor tekst med "AC MILAN" på tværs af brystet. Oven i købet ser du den berømte PUMA-kat. Og hvis du kigger godt nok på, kan du faktisk se, at PUMA har indarbejdet klublogoet i en vag grå på forsiden og ærmerne. I nakken finder du også klubbens logo.

Køb AC Milans 3. trøje

Olympique Marseille 3. trøje 2021/22

Videre til PUMAs største klub i Frankrig: Olympique Marseille. Les Phocéens får også en flot 3. trøje til den nye sæson. Den kommer i en fantastisk blå farvebase og vil have bogstaverne “Marseille” på forsiden med lige linjer over og under bogstaverne. Ligesom AC Milan trøjen. Bogstaverne er i hvidt, og striberne er lyseblå - og det samme gælder PUMA logoet i midten af trøjen.

Køb Olympique Marseilles 3. trøje

Borussia Mönchengladbach 3 trøje 2021/22

Vi går videre til en traditionel tysk klub - the one and only Borussia Mönchengladbach. Eller kortere sagt: Gladbach eller Borussia. Sidstnævnte er, hvad PUMA har valgt til bogstaverne på forsiden. Bogstaverne er malet i grønt, mens striberne er hvide. Og basen er naturligvis sort. Det får klubbens navn til at skille sig meget ud - og vi synes, det ser godt ud! Endnu en gang - hvis du kigger godt nok efter, kan du finde klubbens logo i en vag grå farve og skaber et mønster på trøjen. Udover PUMA logoet på fronten finder du også hvide PUMA logoer på ærmerne.

Køb Borussia Mönchengladbachs 3. trøje

Valencia 3. trøje 2021/22

PUMA sponsorerer naturligvis også et spansk hold - og det er Los murciélagos (på engelsk; The Bats). Valencia får en vild trøje, hvor basen er blå og detaljerne er orange og hvide. Så denne 3. trøje ligner ikke hjemmebanetrøjens farver, hvilket har været tilfældet for de andre 3. trøjer. Men udover det - så ligner den de andre 3. trøjer, med hensyn til trøjen vil have klubbens navn på forsiden og klublogoet som et subtilt mønster. Og denne gang finder du orange detaljer på kravebenene og ærmerne.

Køb Valencias 3. trøje

PSV Eindhoven 3. trøje 2021/22

Sidste sæsons andenplads i Hollands Eredivisie får også en sej ny 3. trøje. Vi taler naturligvis om PSV Eindhoven. Ligesom Valencias 3. trøje matcher PSVs 3 trøjes farver ikke hjemmebanetrøjens farver. I stedet for at være rød og hvid, lanceres denne 3. trøje i en mintgrøn. Med mørkeblå detaljer er denne trøje måske vores favorit blandt alle disse trøjer, fordi den er så speciel. Ligesom 3. trøjer skal være.

Køb PSV Eindhovens 3. trøje

Manchester City 3. trøje 2021/22

Sidst men ikke mindst - så har vi PUMAs klub nummer et. Vi refererer naturligvis til mestrene i Premier League og andenpladsen i Champions League; Manchester City. Den blå del af Manchester får en fantastisk mørkeblå trøje. Detaljerne er enten hvide eller lyseblå, ligesom hjemmebanetrøjen. På forsiden står der "Man City" i lyseblå med linjerne over og under i samme farve. PUMA logoet er hvidt. Og selvfølgelig er det rimelig nye Manchester City klublogo i nakken og som et subtilt mønster på forsiden.

Køb Manchester Citys 3. trøje