Unisport støvlespots | De bedste støvler fra landsholdkampene

05.09.2016

Skrevet af Mathias

Det er mandag og vi er nu klar til at bevise, at den pausen fra klubfodbold ikke nødvendigvis er jordens undergang. Vi tager et kig på de bedste støvler fra landsholdskampene jorden rundt.

Michail Antonio (England) - Umbro Velocita Grenadine

Efter hans første indkaldelse til landsholdet, som en del af den første Sam Allerdyce truppe, har Michail Antonio også fået nye støvler. Umbro har givet ham et par af deres nyeste farvevariant og er sikre på de er godt tilfredse med at have ham skrevet til en kontrakt, efter hans store success.

Marcus Rashford (England U21) - Nike Mercurial Superfly IV R9 Heritage

Skiftet fra fjerde til femte generation af Mercurial er sket, men det ser ud til Marcus Rashford ikke er helt færdig endnu. Han træner lige nu for England U21 landsholdet, hvor han spiller i et par Nike Mercurial Heritage ID Superfly, som var lavet til ære for de første Mercurial støvler Ronaldo Lima brugte i 1998. Dem kan man ikke bebrejde ham for at holde fast i lidt længere.

Sido Jombati (Wycombe Wanderers) - Nike Match Mercurial

Apropo gamle Mercurial fodboldstøvler! Sido Jombati spiller ret langt nede i ligasystemet, så at finde billeder af ham er ikke nemt. Vi har set ham før i gamle Mercurial støvler, så vi tjekker stadig regelmæssigt for, hvad han kunne have gang i nu og denne gang var der bid! En klasse støvle, som vi håber der kommer flere billeder af!

Marco Verratti (Italy) - PUMA evoTOUCH

Efter hans lange skadespause er Marco Verratti tilbage på landsholdet. I sin første landskamp for Italien siden sidste år, brugte han den nye PUMA evoTOUCH støvle, som hans indput var en stor del af. Derudover, så fremviste han også den helt nye Italien udebanetrøje, som er decideret kunst!

Ben Reeves (MK Dons) - adidas F50 Adizero

Et lille throwback til 2012 fra Ben Reeves, som besluttede sig for at spille i et gammelt par adidas F50 adizero fodboldstøvler denne weekend. Vi forstår godt hvorfor han holdt fast i dem her, fordi de var virkelig en af de skarpeste speedstøvler.

Gor Malakyan (Armenien) - Nike Mercurial Vapor XI Pitch Dark

En fin landskamp at starte op på for Danmark og selvom de nok skulle være blevet til mere end et mål, så tager vi sejren. De danske drenge havde ret kedelige støvler på, men det må man sige Armenia ikke havde. Gor Malakyan var en af dem vi bedst kunne lide, som havde valgt et par Pitch Dark Nike Mercurial Vapor XI støvler.