PUMA evoTOUCH Special Edition | Bevis på hvor behaglige de er!

01.09.2016

Skrevet af Mathias

PUMA er ikke bange for at udfordre normen og jage løsninger på problemer, som andre måske er lidt for upraktiske at overkomme. Der findes intet bedre eksempel på dette end PUMA evoTOUCH.

At skabe en fodboldstøvle med læderoverdel, der stadig kan holde trit med moderne fodbold, som nutildags kræver skarpe touches og hurtig bevægelse, er ikke let. PUMA ville dog ikke give op på idéen om at lave en støvler, som var lettere, hurtigere og på alle måder iøjnefaldende, samtidig med de besad kvaliteterne af de materialer vi så på fødderne af legender, som Pelé og Maradona.

Støvlerne giver uden tvivl et fremragende touch på bolden, hvilket også er derfor de har fået navnet PUMA evoTOUCH, men når du trækker de nye støvler på, så er ved du med det samme hvad deres største styrke er. Du har ærlig talt aldrig oplevet komfort som det her! Overdelen er blød som smør, mens indersiden er dejligt padded. Vi siger virkelig, virkelig ikke dette bare for at være PUMA fanboys, fordi komfortmæssigt er de her i en liga for sig selv.

PUMA selv er også meget selvsikre, når det kommer til kvaliteten og komforten i den nye støvle, fordi de har meddelt spillere, at de sagtens kan bruge dem uden sokker. Joltter har givet det et forsøg da han testede PUMA evoTOUCHi sommers og var stor fan af den frihed og tættere boldkontakt, som at spille barfodet gav. Derfor inkluderer denne special edition kasse også et par bundløse sokker, så alle der køber denne farvevariant kan prøve det selv.

Ærlig talt, så skal du næsten prøve det for at tro på det. Find PUMA evoTOUCH Special Edition lige her.