Nike FootballX 'Heritage Pack' | Inspireret af ikoniske Air Max sneakers

30.08.2016

Skrevet af Mathias

Nike er indbegrebet af first movers, men de lader aldrig deres tunge fokus på fremtiden, få dem til at glemme deres stolte arv. Beviset på det er Nike FootballX ‘Heritage Pack’.

Med inspiration fra de mest ikoniske farvevarianter af Nike Air Max Sneaker, har Nike lanceret deres nyeste fodboldsko til spil på mindre baner. De allerskarpeste sneakerheads har måske allerede identificeret farvevarianterne, men ellers er MercurialX designet taget fra Air Max 90 Infrared, MagistaX fra Air Max 180 OG, HypervenomX er inspireret af Air Max 95 Dark Grey/Volt og slutteligt er Tiempo meget passende til ære for “Varsity Blue” Air Max 1.

Nike Heritage Pack er endnu en sammensmeltningen af streetwear og fodbold, hvilket er en kombination, som Nike har ført frem i verden i nogle år, med lanceringen af FootballX konceptet. Hvis du besøger en streetbane i Unisports hjembyen, København, så kommer du næsten med statsgaranti til at se mindst én i de street-specialiserede fodboldsko. Konceptet med at bringe de samme teknologier, som man ser på topstøvlerne til græs, til alle former for fodbold, stormer frem og med “throwback” farvevarianter som denne, så viser de ingen tegn på at stoppe.

Nike ‘Heritage Pack’ er tilgængelig nu hos Unisport. Find Limited Edition skoene her.