Unisport støvlespots | Kontraktproblemer for Sergio Ramos?

29.08.2016

Skrevet af Jonathan

Endnu en uge er over os og vi tager nu et kig tilbage på de bedste støvler, som sidste uges kampe bød på. Læs med og hør de største fodboldstøvle-talepunkter…

Raheem Sterling (Manchester City) - Nike Mercurial Vapor XI Elite Pack

Vi vil gerne starte denne omgang støvlespots med en formel undskyldning til Raheem Sterling. Vi var måske lidt hårde ved ham, da han blev offentliggjort som en del af Elite Pack holdet. Der er tilsyneladende ikke noget Pep Guardiola ikke kan gøre, og han har forvandlet Sterling til nok den bedste spiller i de første 3 Premier League kampe. Vi er meget kede af det Raheem og du fortjener din plads på Elite Pack holdet.

Sergio Ramos (Real Madrid) - Nike Tiempo Legend 6 Blackout

Er der måske lidt drama for Nike her? Sergio Ramos spillede i hvert fald i weekenden i et par blackout støvler. Det betyder enten at han er på vej til et andet brand eller han fisker efter flere penge fra The Swoosh. Det vil tiden vise…

Richard Keogh (Derby County) - Umbro Medusæ Grenadine

Se det kalder jeg en farvevariant! Super simpel, men Umbro har stadig formået at gøre ‘Granadine’-looket interessant. Hatten af for det og vi håber at se mere til Umbro Medusæ på det højeste niveau.

Christian Benteke (Crystal Palace) - Nike Hypervenom Phantom II Spark Brilliance

Ny klub og nye støvler. Christian Benteke har før haft experimenteret med Nike Hypervenom, da han spillede for Aston Villa, men skiftede i sidste ende tilbage til Tiempo. Nu prøver han igen, efter sit 32 millioner pund skifte til Crystal Palace.

Romelu Lukaku (Everton) - Nike Hypervenom Phantom II & adidas X 16.1

Du kan ikke sige Benteke uden at sige Lukaku. Everton stjernen har også eksperimenteret lidt med nye støvler, og i midtugens kamp havde han et par adidas X 16.1. Ikke noget vi forestiller os Nike er specielt glade for og han var derfor hurtigt tilbage i Hypervenom denne weekend.

James McClean (West Bromwich Albion) - Nike Mercurial Superfly V Elite Pack

Eden Hazard, Raheem Sterling, Cristiano Ronaldo og James McClean. Øøøhhmm, find én fejl!? James McClean er ikke kendt som en der tager imod særlig meget pis. Til gengæld er han kendt for at være et ægte "boothead". Og McClean var igen ude i weekenden og vise at han elsker at skille sig ud, da han bar de nye Nike Mercurial Superfly V Elite Pack på banen. Jeg går i hvert fald ud fra at det er grunden og ikke at han reelt mener at han burde blive betragtet som en af de 11 bedste spillere under Nikes brand.