Unisport Training | Træn som Iniesta

26.08.2016

Skrevet af Jonathan

Unisport Training er et nyt koncept, som skal være med til at udvikle dig som fodboldspiller. Så skriv dig op og få muligheden for at komme med til vores træningspas den 7. september.

Med det nyeste tiltag søger Unisport at række ud til alle dem, som ønsker og drømmer om en tilværelse som professionel fodboldspiller. Det handler om at forbedre dine kompetencer og evner inden for forskellige områder. Unisport Training skal derfor heller ikke ses som et helt normalt træningspas. Til disse træninger, vil der nemlig blive holdt 100% fokus på et specifikt område, såsom dribling, målscoring eller afleveringer.

Til den første træning vil fokusområdet være Ekstrem Kontrol, hvor en spiller som Andres Iniesta er den perfekte inspirationskilde.

Du kan skrive dig op lige her. Hvis du bliver valgt ud vil du få en tilsendt en mail.

FORTSÆTTES NEDENUNDER

Den første Unisport Training vil finde sted på onsdag den 7. september og foregå på B93's træningsanlæg. Vi vil dog mødes i vores Flagship Store på strøget (Vimmelskaftet 42, 1161 København), hvor der vil blive afholdt et lille taktisk oplæg. For at være gyldig til at deltage, skal du spille fodbold og være mellem 12-15 år. Der vil blive udvalgt 15 spillere til træningen, som vil få direkte besked via mail.

For at hjælpe dig på vej har vi lavet videoer med de træningsøvelser, som vil blive eksekveret til den første træning. Se med i playlisten herunder: