PUMA evoSPEED He | 200 par af verdens letteste kampstøvle

26.08.2016

Skrevet af Mathias

De er på den igen! PUMA er klar til at gøre det letteste endnu lettere, og introducerer en one-of-a-kind evoSPEED He. Naturligvis med endnu en frisk vinkel på deres berømte Tricks design.

Den nye støvle er endnu et spring fremad for PUMA, som på en eller anden måde har formået at gøre verdens letteste kampstøvle endnu lettere. PUMA evoSPEED He er inspireret af elementerne og specifikt helium. Helium er det næstletteste element i universet, hvilket gjorde det til et helt ideelt link til PUMA evoSPEED siloen. Hydrogen er det letteste, men ærlig talt så lyder evoSPEED H bare ikke lige så godt. Derudover, så er at associere sine produkter med hydrogen ikke så fedt siden Hindenburg.

PUMA evoSPEED He bliver gjort kun frigivet i 200 par på verdensplan, men selvom Limited Edition støvlen bliver rigtig svær at få fat i, så står den som bevis på den konstante udvikling evoSPEED siloen og Tricks designet oplever. Sammen med det yderst iøjnefaldende shine-through cage, giver den forskelligfarvede venstre og højre støvle et intenst visuelt udtryk. Ahh de gør det godt hos PUMA for tiden!

Hvis du vil have fingrene i PUMA evoSPEED He, så kan du bestille den her!