Barcelona og de mange Magista spillere | Old guns vs. young guns

23.08.2016

Skrevet af Mathias

Den anden generation af Nike Magista har været ude i et par måneder, og som med andre nye Nike støvler, så står spillere nu med et valg mellem støvlen med sok eller uden sok.

Der findes ingen bedre gruppe at få en fornemmelse for de professionelles valg, end Barcelona førsteholdet, hvor imponerende 9 ud af 25 har valgt at spille i Nike Magista. De stod alle med valget i sommers mellem Nike Magista Obra 2 eller Nike Magista Opus 2. Støvlerne de valgte viste en ret sjov trend mellem unge og ældre spillere.

At vælge en fodboldstøvle handler naturligvis mest om personlig præference, og det har ikke nødvendigvis noget at gøre med alder. Når det så er sagt, så er det ret bemærkelsesværdigt, at samtlige af de “mere erfarne” Barcelona spillere har bevæget sig væk fra Magista Obra 2 og den genkendelige sok. Samtidig med, at den yngre generation alle er hoppet ombord på Dynamic Fit Collar versionen. For at vise præcist hvor stor forskellen er, så er der ingen spiller over 24 i Nike Magista med sok og Sergio Busquets er den yngste Opus-vælger, med en alder på 28.

Hvor passer du ind? Er du ung og foretrækker også Nike Magista Obra 2? Eller forstår du ikke Barca spillerne og vil helst være foruden Dynamic Fit Collar? Fortæl os det nederst på siden.

Nike Magista Opus 2:

- Sergio Busquets (28 years) - Nike Magista Opus 2

- Arda Turan (29 years) - Nike Magista Opus 2

- Iniesta (32 years) - Nike Magista Opus 2

- Mascherano (32 years) - Nike Magista Opus 2

Nike Magista Obra 2:

- Denis Suarez (22 years) - Nike Magista Obra 2

- Samper (21 years) - Nike Magista Obra 2

- Sergi Roberto (24 years) - Nike Magista Obra 2

- André Gomes (23 years) - Nike Magista Obra 2

- Umtiti (22 years) - Nike Magista Obra 2