Weekendens støvlespots: CTR360 II Elite og selvdesignede støvler

31.08.2015

Skrevet af Mathias

Det er mandag og det betyder det er tid til endnu en lækker omgang boot spots. Siden vores sidste runde boot spots er der både blevet spillet Europa League, Champions League, Capital One Cup, udover de ligakampe i weekenden. Det betyder der var tonsvis af fede spots at vælge fra og derfor er denne omgang spots nok de bedste i et godt stykke tid - tjek dem ud her.

Oliver Berg (ODD) - adidas F50 adizero Læder

Lad os bare lægge hårdt ud med et af de bedste spots fra Europa League kvalifikationskampen mellem Dortmund og ODD. Her hev Oliver Berg et par adidas old school F50 adizero på og så i læder versionen. Så er vi i hvert fald i gang!

Alvaro Negredo (Valencia) - New Balance Furon

Okay, det var en pænt sindssyg start, så lad os lige tage det ned et par tagger med Negredo. Han har spillet i Furon et stykke tid, men sjældent har de fungeret så godt som de gjorde mod Monaco. Hans mål var intet mindre end sensationelt og det her er bare endnu en god chance for at give noget respekt for det chip.

Stanley Aborah (Notts County) - Nike CTR360 II Elite Sort/Hvid/Orange

Godt, så fik vi lige en lille pause og vi kan nu fortsætte med at hive de helt vilde spots ud. Den næste er Stanley Aborah, som rockede noget meget specielt mod Aston Villa. Et par Nike CTR360 Maestri II Elite - vanvittigt godt valg, som næsten er nok til at få en voksen mand til at græde.

Claudemir (Club Brugge) - adidas F50 adizero Blackout

En håndfuld af jer har måske fanget det her spot, da i så Champions League kvalifikationskampen i sidste uge. Tidligere FCK spiller, Claudemir, havde sine blackoutede F50 på til storkampen. Han er også kendt for enten at spille i whiteouts eller blackouts. Han kan heller ikke helt bestemme hvilken variation der fedest. (Det kender vi godt)

Bobby Reid (Bristol City) - Nike Hypervenom Phantom I Liquid Diamond Neymar

En af de mest populære støvler i de sidste mange år og så med en af de mest populære farvevarianter derudover. Der er ikke noget at sige til at Bobby Reid intet har imod stadig at spille i Neymars signaturmodel, fordi de ser stadig super lækre ud.

Paul Pogba (Juventus) - Nike Magista Obra NikeID

Vi rykker fra spillere nok de fleste af os ikke kender til en, som i helt sikkert har hørt om. Paul Pogba er på spil igen, igen, igen. Selvom han skifter støvler for et godt ord, så ser det ud til han har fundet den kombination af farver han bedst kan lide. De er i hvert fald alle sammen næsten alle sort, hvid og guld. Den her model må næsten være lavet til at matche den nye Juventus 3. trøje. - Solidt design arbejde fra Pogba.

Josh McQuoid (Luton Town) - adidas X15 MiAdidas

En anden spiller, som også havde designet sine egne støvler er Josh McQuoid fra Luton Town. Han havde fixet op et par X15, som matcher Lutons dragt utrolig godt. Jeg må dog indrømme, at hvis deres trøje ikke også var orange, så var den her farvevariant godt nok ikke så lækker.

Der var massere af unikke støvler og NikeID/Miadidas design i denne uge, hvilket nok godt det her til en af de bedste støvlespot uger i et godt stykke tid. Jeg synes selv at Neymar spottet er det fedeste, men hvad med dig? Fortæl os hvad du synes i kommentarfeltet nedenunder.