Den danske SAS Liga er gået på en lille miniferie mens, de danske VM-spillere skal forsøge at tage endnu flere point, så turen til Sydafrika kan sikres i 2010. Ferieslutningen blev intens, flot og mærkværdig på flere punkter. I toppen der har vi efterhånden kun 3 hold tilbage. Sidste efterårs dukse fra Brøndby I.F. er kommet ud af den lille slingrekurs og har sat sig fast på toppen sammen med OB og F.C. København. 3 hold som alle har muligheden for at løbe med den eftertragtede pokal og muligheden for at prøve sig af i den nok mest interessante europæiske turnering Champions League. Brøndby tog derfor til Randers for at nappe yderligere 3 point, for at fastholde positionen i toppen og en ellers ikke skøn kamp endte med en solid Brøndby-sejr på 2-0 til de gule fra Vestegnen. Der var to udslagsgivende situationer som kampen vil blive husket for denne lørdag eftermiddag. Søren Berg hjalp Brøndby godt igang i starten af anden halvleg, hvor han smukt pandede bolden i eget net på en Brøndby-dødbold uden chance for målmanden i målmandshandsker fra Sells, Kevin Stuhr Ellegaard. En tiltrængt scoring for Brøndby, som var blevet reduceret til 10 mand, da Morten Rasmussen var blevet præsenteret for det røde kort i en situation som i de sidste dage er blevet intenst debatteret i stort set alle medier. Faktisk betød det at de gulklædte stod bedre sammen og fik hevet sig ud af den relativt dårlige start på kampen de fik. 2-0 målet blev sat ind af Gislason som heldigt eller følt udplacerede Ellegaard, som endnu en gang var chanceløs. Et mål der blev sat ind i Adidas Predator fodboldstøvler. Det blev også resultatet, og en god sejr for Brøndby, som ellers kunne have kommet på hælene med kun 10 mand mod Randers’ 11. I Parken tog F.C. København imod OB, i en direkte duel om, hvem der skulle holde trit med Brøndby efter deres sejr dagen før. På et vådt men godt fyldt stadion på Østerbro, udspillede der sig en klassisk topkamp, hvor begge hold ville vise at de var den anden overlegen. F.C. København løb dog med sejren efter en underholdende kamp, hvor begge hold ikke var blege for at kæmpe og spille sig fuldstændig ud. Den totale sejrsherre blev Morten Nordstrand som fortsætter med at bombe for københavnerne og igår fik ”comeback” og først tacklede bolden fra Djemba-Djemba og dernæst kanonerede bolden i kassen i sine sorte Adidas AdiPURE II fodboldstøvler. 2-1 endte kampen og fortjent med FCK som sejrsherrer. På banen var der dog et andet opsigtsvækkende element, da Cesar Santin endelig så ud til at få skiftet sine aldrende Puma Velocity ud med Nike Mercurial Vapor Superfly i første halvleg. Santin havde endda været i dagspressen og vise fodboldstøvlerne med brodering frem og derfor var forventningerne da også at der skulle spilles i dem. Alligevel så endte det med at den vævre brasilianer ikke blev i hans ellers nye Superfly. Da han kom på banen til anden halvleg havde han igen skiftet støvler, og denne gang til den klassiske røde Puma Velocity, som han har brugt flere gange denne sæson. Om det var fordi Santin ville i lykkestøvlerne igen eller om der lå andre ting bag ved vi ikke, men vi håber da at se ham i nye støvler igen efter pausen. Hvis du er vil forberede dig til den intense og interessante afslutning, som SAS Ligaen går ind efter de 14 dages pause, så finder du et stort udvalg til alle topklubberne i Danmark her. Er du FCK-fan, så har vi tilmed et bragende godt udsalg netop nu, som sikrer dig fantastiske priser på et hav af varer fra italienske Kappa. Det er til priser fra 49,- og med besparelser på op til 80% og du vores FCK merchandise her.