Fan analyse | Vær med i diskussionen og hør hvad jeg synes om 2016/17 Premier League sæsonen

12.08.2016

Skrevet af Mathias

I 79 dage har vi kedet os, men nu er der lys for enden af tunnelen! I morgen starter Premier League endelig igen og fordi vi ikke rigtig kan holde tilbage hvor meget vi glæder os, så deler vi vores tanker om den nye sæson. (Hey, vores analyse af holdene kan umuligt være dårligere end Morten Bruun).

Før vi starter, så er der ingen der kalder mig fodboldekspert, udover mig (og måske min mor), men jeg arbejder trods alt et sted, hvor det eneste vi taler om er fodbold, så måske jeg har lidt rigtigt at sige alligevel. Læs med hvis du vil høre en ægte fans ægte holdninger og hvis du til sidst synes jeg er en komplet idiot, så skriv endelig en DM til Unisport Instagram kontoen, hvor jeg glædeligt tager diskussionen op! Bare kom!

Leicester City

Det virker kun på sin plads at starte med mestrene ikke? Jeg har ikke tænkt mig at komme med nogle stille og rolige forudsigelser i den her blog, fordi det ville ærlig talt være for kedeligt. Jeg tror Leicester kommer til at falde sammen. Hvis Riyad Mahrez bliver, så kunne de slutte tæt på toppen, men selv med ham tror jeg ikke på det. De er blevet kategorisk afmonteret mod Champions League hold under pre-season, hvor de ikke fik et ben til jorden mod PSG og det kunne have endt meget værre mod Barca.

Deres nyindkøb er meget rettet mod fremtiden og de mangler en superstjerne lige nu hvis du spørger mig. Ligesom alle andre, så håber jeg drømmen lever videre, men jeg tror de er donezo. En hel sommerferie til at undre sig over om det mon bare var held har skræmt spillerne. Hvis det går galt, så kan de altid finde trøst i deres træners legendariske og inspirerende ord:

Dilly ding. Dilly dong

Manchester United

Lad os være ærlige her, denne sommer har været domineret af Manchester United. Først annoncerede Zlatan sit skifte til United (Ja, han annoncerede dem) og brød alle Manchester United trøje-salgsrekorder. Og nu, i tilfælde af du ikke lige hørte om det, så præsenterede de også Pogba. Jeg er ikke helt med på Pogba-hypen, fordi folk skal forstå, at der en seriøs fare for han bare er meh. Om ikke andet, så er jeg bare glad for at den latterlige transfersaga er slut, fordi det var godt nok ved at blive trættende. Lanceringsvideoen med Stormzy var dog vild!

Manchester City

De klare Premier League favoritter hvis du spørger mig. Mellem dem og United tror jeg. Det eneste der kan stoppe dem fra at vinde Premier League er hvis de vælger at fokusere benhårdt på Champions League. Jeg tror heller ikke de er færdige med store signings, fordi de mangler stadig et kæmpe indkøb i angrebet. Penge ved vi i hvert fald de ikke mangler og at de ikke giver en f**k for prissætningen beviste de endnu engang med £47.5m for John Stones.

Arsenal

Arsenal, de nemmeste at analysere og også de sjoveste. Det sejler altid…

Jeg tror Granit Xhaka er en rigtig god signing, fordi ingen forventer han skal score hverken mål eller lave assists fra sin position. Han bliver givet frihed og passer godt ind på holdet. Rigtig godt indkøb.

Nu mangler de bare en topangriber, men hvem er de ude efter? Wilfried Bony. Olivier Giroud er en fin angriber, men han scorer aldrig mere end 15 mål på en sæson. Hvis de skal vinde ligaen, så skal Arsenal bruge en 20+ angriber. Jeg fatter det overhoved ikke… Hvis mit hold var forbundet med Mustafi og Lacazette og endte med Jonny Evans og Bony, så havde jeg også været bitter.

World class ST

World class S

World class

World clas

World cla

World cl

World c

World

Worl

Wor

Wo

Wilfred Bony

Liverpool

Aner det ikke her… Jeg føler min analyse af holdene har været rimelig spot on indtil videre, men Liverpool har jeg intet på. Deres signings kunne være vilde og de kunne være tragiske. Under pre-season vandt de 4-0 over Barca og tabte kort tid efter til Mainz (wat…). Så ja, min ekspert analyse af Liverpool er at ingen aner hvad der kommer til at ske her. Super.

Chelsea

Conte og Kante på samme hold! Det er lidt en genopbygnings-sæson for Chelsea, men jeg tror stadig de ender i toppen. Champions League fodbold er et must og jeg tror også de får det. Jeg glæder mig også til at se hvad de kan få ud af Michy Batshuayi - selvom han nok ikke starter i begyndelsen, så har jeg på fornemmelsen han nok skal bide sig fast.

Tottenham

Jeg tror Arsenal ender på en 4. plads i år og som naturens love dikterer, så betyder det at Spurs ikke får Champions League plads. Det lyder lidt som om jeg er Arsenal fan, men stol på mig, det er jeg ikke. Jeg så bare England kampe under EM, hvor halvdelen af Tottenham spillerne var og det var sgu noget rod. Jeg putter dem på niveau med Liverpool i år. Undskyld, men i det mindste er den nye Tottenham trøje og Spurs udebanetrøje begge blandt de fedeste i år.

Jeg har kun talt om topholdene, og selv der er jeg sikker på, at jeg har ramt forbi med et eller andet helt vildt. Jeg elsker at diskutere, så længe det handler om fodbold, og du er helt sikkert uenig i et eller andet jeg har skrevet. Send mig en DM på Unisport Instagram. Bring it!

Min forudsigelse:

 • 1. Manchester City
 • 2. Manchester United
 • 3. Chelsea
 • 4. Arsenal
 • 5. Liverpool
 • 6. Tottenham
 • 7. West Ham
 • 8. Everton
 • 9. Leicester
 • 10. Southampton
 • 11. Stoke
 • 12. Sunderland
 • 13. Crystal Palace
 • 14. Hull
 • 15. West Brom
 • 16. Bournemouth
 • 17. Watford
 • 18. Swansea
 • 19. Burnley
 • 20. Middlesbrough