Adidas følger op med en Primeknit 2.0 Boost

20.04.2015

Skrevet af Jonathan

Adidas har i dag præsenteret deres Primeknit 2.0. En fodboldstøvle der bygger videre på to tidligere innovationer; Samba Primeknit og Primeknit FS. Men adidas stopper ikke her. De har nemlig også placeret den komfortable overdel på deres innovative Boost sål. Det giver Primeknit 2.0 Boost.

Det er ret tydeligt at adidas er ret tilfredse med deres Boost sål. Og vi kan heller ikke finde argumenterne, der skulle bebrejde dem det. Teknologien, som er skabt gennem nogle luftinjucerede kapsler, er udviklet for at levere mere energi og støtte. Og nu bliver disse komfort elementer bragt sammen med adidas seneste innovation fra Primeknit.

For denne overdel er skabt med et primært fokus på at levere ultimativ komfort. Det har adidas opnået ved at udvikle overdelen med lycra fibre, som er et syntetisk strækbart materiale. På den måde har adidas skabt en overdel der yder yderst komfortabel kombination af stabilitet og kompression.

Denne Primeknit 2.0 Boost kan både bruges som en sko til fodbold på gaderne, en løbesko eller bare en helt almindelig hverdagssko. Så der er virkelig ingen undskyldning til ikke at give dine fødder fornøjelsen af disse sko.

Adidas har virkelig fundet innovationerne frem her i 2015 og vi glæder os helt vildt til at se, hvad der ellers gemmer sig af nyheder fra adidas i år. I første omgang vil jeg lige hoppe i et par Primeknit 2.0 Boost og tage mig en løbetur….