Nike FootballX Pitch Dark Pack | Overtager endnu engang gadebilledet

07.08.2016

Skrevet af Mathias

I torsdags fuldendte Nike deres Pitch Dark Pack med Magista. FootballX versioner af støvlerne er også klar til at overtage gadebilledet. Se nærmere her…

Som navnet Pitch Dark rimelig tydeligt afslører, så har vi med sorte støvler at gøre her (durh). Det skal dog ikke sige, at de er helt blackout, fordi Nike har stadig sørget for lidt lækre detaljer. I modsætning til de almindelige fodboldstøvler, så er deres Swoosh nemlig lavet med et refleksivt design. Så specielt på sene sommeraftener kommer de her Pitch Dark fodboldstøvler til at fange blikket.

Nike FootballX konceptet har ikke været længe om at overtage streetfodbold scenen og det er nemt at se hvorfor. I alt for lang tid var streetfodbold, indendørs- og turfspillere nødt til at se sig tilfredse med dårligere alternativer til rigtige fodboldstøvler. Det ændrede sig dog helt med Nikes introduktion af FootballX, som tager alt det arbejde og alle de teknologier man ser på fodboldstøvlerne og overføre det til spillet på de mindre baner.

Nike MercurialX, MagistaX, HypervenomX og den nye TiempoX er derfor helt de samme som du ser Cristiano, De Bruyne, Lewandowski og Varane i, bortset fra den anderledes sål selvfølgelig.

Vær modig i sort! Find Nike FootballX Pitch Dark Street fodboldskoene lige her. På lager nu!