adidas Limited Collection | Lær adidas Adizero 99g at kende

02.08.2016

Skrevet af Mathias

Et eventyr der startede i foråret af 2013 og blev bragt til live i 2015, får nu endnu et kapitel. Vi introducerer den yderst limiterede adidas X Adizero 99g.

i April sidste år præsenterede adidas verdens første fodboldstøvle, som dykkede under den næsten utænkeligt lette 100 gram barriere. Dengang var det en Adizero støvle, men der er sket meget godt siden da og støvlen til adidas’ hurtige og bevægelige spillere hedder nu X 16. Det ændrer dog ikke på, at 99g konceptet denne gang bliver et lille throwback og de opdaterer designet på en Adizero i stedet for at lave en helt ny X version. Lidt overraskende, men dejligt for fans af den gamle speedstøvle.

Det er derfor de i dag kan lancere deres 2016 version af 99g-konceptet, ved at sende adidas Adizero 99G på markedet, som en del af deres Limited Collection. Der bliver kun lavet 299 par på verdensplan, så dette rimelig next-level stykke fodboldstøvle tech bliver utrolig svært at få fat i.

adidas Adizero 99g bliver sat til salg på siden i morgen (03.08.16) klokken 10:00. Du skal være rigtig hurtig og sidde klar på klokkeslættet!

Fortsættes nedenunder.

Støvlerne er lavet med en tynd tekstiloverdel, som er den største grund til det drastiske fald i vægt. Derudover, så er støvlerne lavet med en unik sål og et knopsystem, hvor sålen kun er lavet af et 1mm tykt stykke polyamide. Sålen er let, men stadig overraskende stiv og for at videre reducere vægten har adidas fjernet en af knopperne på hælen.

Der er naturligvis nogle ting man mister, når en støvle bliver så let og en af dem er stabilitet. Du skal derfor bestemme dig for, om du selv stoler på din egen motorik, fordi støvlerne hjælper dig ikke ligeså meget som før. Hvis du har tiltroen til det, så finder du ingen støvle, som tager dig tættere på en føles af at spille barfodet, hvilket er en sensation der er meget eftertragtet. Om ikke andet, så er støvlerne et utrolig værdifuldt samlerobjekt, men sørg for du kun copper dem, hvis du har kærlighed til støvlerne.

adidas Adizero 99g bliver sat til salg på siden i morgen (03.08.16) klokken 10:00. Du skal være rigtig hurtig og sidde klar på klokkeslættet!