Weekendens støvlespots: Primeknit, adizero 99g og andet godt

20.04.2015

Skrevet af Jonathan

Efter en uge med lanceringen af adizero 99g og en ny evoPOWER har vi selvfølgelig været på jagt efter netop disse fodboldstøvler. Og skarpe som vi er, har vi naturligvis fundet spots af begge. Se dem og meget mere lige her.

Hakan Calhanoglu (Leverkusen) - adidas adizero 99g Vi havde godt nok ikke regnet med at vi rent faktisk skulle se den på grønsværen, men Hakan Calhanoglu kunne ikke holde sig fra at give verdens letteste fodboldstøvle en omgang. Ser vi mon flere prøve dem af?

Cesc Fabregas (Chelsea) - evoPOWER 1.2 Rød/Hvid/Grøn Fredag formiddag løftede PUMA sløret for en ny farveopdatering til deres evoPOWER og lørdag aften havde Fabregas så iført sig det japansk inspirerede design. Umiddelbarte var han den eneste af PUMA’s evoPOWER spillere som spillede med dem i weekenden.

Mario Balotelli (Liverpool FC) - PUMA evoACCURACY En anden evoPOWER spiller, som også er ene om at spille i sine egne fodboldstøvler er Mario Balotelli der var ude og lufte sine evoACCURACY i FA Cup semifinalen. Desværre kunne de ikke hjælpe ham og Liverpool til finalen.

Diego Farias (Cagliari) - PUMA King II EF+ Det er ikke meget vi har set til PUMA’s anatomisk udviklet King II EF+. Men nu har vi da i hvert fald fået det spot med. Farias fra Cagliari i Italien var nemlig iført den komfortable variant af King i weekendens kamp mod Napoli.

Francesco Totti (AS Roma) - Nike Tiempo Legend V Intense Heat Pac (med pløs) Totti spots er altid en sikker vinder. Og efter at Totti har rocket sin signaturstøvle i noget tid er han nu hoppet ned i Intense Heat designet - selvfølgelig med hans pløs, som han får specielt lavet til sit behov..

Greg Tansey (Inverness Caledonian Thistle F.C.) - PUMA evoPOWER 1 (Whiteout) For nylig præsenterede PUMA en ny whitoutet evoPOWER i læder. Det kunne være at det var noget for Greg Tansey. I hvert fald havde han iført sig det par som PUMA sendte ud til første generation.>

Luis Suarez (FC Barcelona) - adidas Primeknit 2.0 Sidste år var Luis Suarez frontfiguren til præsentationen af Samba Primeknit. Og det ser da også ud til at Suarez har planer om at føre arven videre med den nye Primeknit 2.0. I hvert fald har han allerede haft dem med ude på træningsbanen.

Dani Carvajal (Real Madrid) - Nike Tiempo Legend VI prototype? Dani Carvajal spiller normalt i Tiempo Legend V, så noget kunne tyde på at Nike leger med tanken om en ny generation af den ikoniske silo. I hvert fald trænede Carvajal i en blackoutet fodboldstøvle vi ikke kan genkende. Spændende ser det i hvert fald ud.

Sebastian Schachten (St. Pauli) - PUMA V 1.06 Skin (Blackout) En gammel kending. Ja faktisk en rigtig gammel kending. Denne V 1.06 er fra 2006 men det har ikke askrækket Sebastian Schachten fra at iføre sig dem. Var du også vild med PUMA’s Velocity silo?.

Alexandre Geijo (Udinese) - adidas f50 adizero Lilla Skind (2010) Fodboldstøvle som Messi tog med til VM i Sydafrika var på det tidspunkt den adidas’ letteste speedstøvle. Der er sket en del siden sidst, men ikke desto mindre havde Alexandre Geijo fra Udinese fundet den frem fra gemmerne i weekenden. Her dog i læder versionen, som trods alt ikke var lige så let som mikrofiber modellen.

Endnu en omgang støvlespotts er veloverstået og der er masser at godte sig på. Men manglede vi noget? Så del med os, hvad du synes vi burde have haft med i denne uges støvlespots på Facebook.