Unisport Uncut Episode 25 | Nike Magista Obra 2, adidas Speed of Light & Puma evoTOUCH

28.07.2016

Skrevet af Mathias

Vi kunne ligeså godt have sagt os selv det fra starten af, men når man lader Luca og Joltter styre Unisport Uncut uden JayMike, så stikker det af. Forventeligt blev det til spas galore…

Denne episode var den 25’ende omgang Unisport Uncut og den første uden Jakob nogensinde. I stedet var det Luca og Joltter, som abede rundt og hyggede sig i 10 minutter (plus forlænget spilletid) med de nyeste lanceringer fra fodboldverdenen. Sammen kiggede de på den nye Speed of Light adidas X 16+ PureChaos og Messi 16+ PureAgility, mens de fuldstændig glemte PureControl, fordi de blev distraheret. De giver også deres brutalt ærlige mening om den nye Nike Magista Opus 2, som ikke får særlig pæne ord med på vejen. Ærlig snak får man altid og man kan egentlig godt se hvor de kommer fra, fordi den ser nasty ud.

Mod slutningen af episoden begynder det for alvor at løbe af sporet, og da Joltter så fyrede en “that’s what she said” joke afsted, så vidste man det var slut. Se videoen i toppen af denne blog og nyd støvlenørderiet.

Derudover, hvis du kunne tænkte dig nogle af støvlerne der er med i episoden, så finder du dem igennem dette link eller nedenunder.