Unisport WebTV: Vores World Tour rammer Miami!

26.08.2015

Skrevet af Mathias

I har alle ventet tålmodigt og nu er tiden endelig kommet! Den nyeste episode af vores World Tour er her nu og denne gang får vi et indtryk af hvordan fodboldscenen ser ud i Miami, Florida og hvordan folk der lever #unisportlife.

Miami er vores World Tours første stop i USA og sikke en måde at sparke tingene i gang. Miami er verdenskendt for at være en by fyldt til bristepunktet med liv og kultur, hvilket bestemt også reflekteres i fodboldatmosfæren der.

På turen teamede Joltter op med en lokal fodboldfan, som bestemt lever #unisportlife. Han tog vores Unisport crew med på en tur rundt, så vi kunne se fodboldlandskabet i Miami. Da han ankom var Joltter skeptisk og troede endda, at der måske ingen scene var, men efter Javier havde vist ham Miami fodbolden, så var han glædeligt overrasket.

Så tag med Joltter, når han tager et kig på Miamis største fodboldattraktioner og hvordan folkene i Miami lever og ånder for fodbolden. Lad os høre hvad du synes og sørg for du kommentere på Youtube, hvor Joltter gerne vil vide hvor den bedste fodboldbane du nogensinde har spillet på ligger.

ALT_TAG