Slutspurt på efterårdsudsalget ❯

adidas præsenterer fem nye 3. trøjer til deres fem største klubber!

27.08.2015

Skrevet af Mathias Boughey-Svendsen

Der er fart over feltet for adidas i dag, som bestemt ikke holder tilbage. De har ikke kun en trøjelancering, men hele fem af dem og så til fem af deres absolut største klubber. Det takker vi bestemt ikke nej til, så du kan nu tjekke de nye trøjer til Real Madrid, Bayern München, Manchester United, Juventus og AC Milan.

Lige nu er adidas ved at geare op til den helt store fremvisning af de nye trøjer til deres #BeTheDifference event, som foregår i Marseille i aften og hvor freestylers fra over hele kloden kommer for at konkurrere. Det er derfor det perfekte sted også at give folk et kig på de nye outfits.

Du kan finde de nye 3. trøjer fra adidas lige her - 649,-

Alle trøjerne har det samme gennemgående tema, med en hovedsageligt mørk hovedfarve og så nogle meget friske accentfarver, så der kommer lidt mere fart på. Det virker rigtig godt og de her nye trøjer er efter min mening alt man kunne ønske sig i en moderne 3. trøje. Lækkerier fra adidas!

At finde en favorit iblandt dem er også en rigtig svær opgave, men hvis jeg viiirkelig skulle vælge, så bliver det nok Real Madrid trøjen, som nok også den mest nedtonede af trøjerne. Det lyseblå på det navy farvede fungerer rigtig godt og specielt den måde logoet er farvet ind er også stærkt. Juventus kommer helt sikkert ind lige efter på en andenplads og United ligger sidst hos mig. Jeg er ikke fan af det klassiske mønster over brystet og derudover er trøjen lidt ‘meh’.

De nye 3. trøjer kommer helt sikkert til at få rigtig meget opmærksomhed, når adidas viser dem frem til i dags event i Marseille. Holdene kommer til at bruge dem, når de spiller Champions League udebanekampe. Hvad synes du om dem og hvordan rangerer du dem fra 1-5?