adidas ACE 16+ PureControl Ultra Boost | Konceptet bag sneakeren

24.07.2016

Skrevet af Jonathan

Når det kommer til sneakerverdenen, så handler det i høj grad om chokere. Det gjorde adidas i den grad med deres ACE 16+ PureControl Ultra Boost. Nu kan du læse om konceptet bag dem.

adidas PureControl Ultra Boost blev udgivet i et ekstremt begrænset parti sidste uge, som en del af deres "Limited Collection" serie. Ideen bag dem var at hylde og vise, hvordan kærligheden til fodbold bevæger sig langt ud over græstæppet. Det er her fodboldstøvlen genfortolket ind i modeverdenen.

ACE 16+PureControl Ultra Boost blev således skabt i spændingsfeltet mellem fodboldbanen og gaderne og det her er således første gang at adidas for alvor laver fusionen mellem to verdener. Navnet antyder da også tydeligt at denne sneaker er resultatet af to af de absolut mest hypede sko inden for hver deres felt.

adidas Ultra Boost er normalt kategoriseret som en løbesko, men efter at Kanye West begyndte at bruge dem som en almindelig sneaker og i særdeleshed flashede dem under New York Fashion week, blev de hurtigt en af de bedst sælgende sneaker på verdensplan.

Den er lige præcis så fantastisk som den lyder, men her bliver jeg så også nødt til at bruge de udødelige ord fra Aubrey Drake Graham: “If you're reading this, it's too late” Med flere tusinder af sneakersheads skrevet op til vores raffle, forsvandt vores PureControl Ultra Boost fra hylderne før de overhovedet nåede at ramme dem. MEN, (!!!) baseret på Sam Handys ord, adidas Football Vice President of Design, så er sandsynligheden for at denne sneaker kommer tilbage ret stor...

Vi har lavet noget som både fodboldsspillere og fans har efterspurgt. Vi har anerkendt at folk elsker at bære vores fodboldstøvler på banen og gerne vil føre det videre uden for banen. Så vi vil begynde at følge op på vores fodboldstøvler med sneaker versioner - det her er starten på en spændende rejse.

Paul Pogba er den perfekte ambassadør for moderne fodbold og unge som lever fodbolden i alle aspekter af deres liv og det er helt sikkert også derfor at han allerede har været ude og lufte sine Solar Yellow adidas ACE 16+ PureControl Ultra Boost, på hans ferie i Los Angeles og Miami.

Mens du venter på de næste adidas ACE 16+ PureControl Ultra Boost, kan du gå på udkig efter andre adidas sneakers lige her.