Under Armour DreamChaser 2.0 | Nye støvler til Memphis Depay

15.08.2016

Skrevet af Jonathan

Han havde ikke den bedste debutsæson for Manchester United. Men Memphis Depay er klar til at indlede en ny jagt på drømmene i selskab med Under Armour.

Det kan godt være at Memphis Depay var langt fra sit topniveau i sin debutsæson i Premier League. Men Depay har gjort det til en del af sit DNA aldrig at give op på sine drømme. Med ”DreamChaser” tatoveret tværs hen over brystet og mantraet ”Dream.Believe.Achieve” er Memphis en mand der tror på at succes findes derude. Og Under Armour er her for at hjælpe ham.

Til starten af sidste sæson leverede Under Armour en helt særlig udgave af deres Speedform (i dag Spotlight) under navnet DreamChaser. Helt unikt designet til Memphis, som indledte et nyt kapitel i sin karriere på Drømmenes Teater (En forfatter kunne virkelig ikke have skrevet fortællingen bedre selv). Nu gentager Under Armour således den lancering med en DreamChaser 2.0 denne gang i den opdaterede Spotlight udgave.

Designet er en direkte reference til Memphis’ besættelse af tatoveringer og helt konkret bærer støvlen de samme vinger som Memphis også har tatoveret på brystet. Denne DreamChaser 2.0 Spotlight kommer i et relativt begrænset parti, så du skal skynde dig, hvis du skal have fingrene i et par.

Spotlight er skabt til spilleren med de hurtige fødder, præcis som Memphis. I en kombination af to forskellige slags materialer (støttende mikrofiber på ydersiden og stretchmateriale på indersiden) er Spotlight udviklet til at give så dynamisk og fleksibel bevægelighed som muligt. Memphis vil bære disse signaturstøvler ved starten af sæsonen – med mindre han selvfølgelig får lavet et par nye inden da…

Du kan købe de nye Under Armour fodboldstøvler lige her.