Slutspurt på efterårdsudsalget ❯

adidas præsenterer nye trøjer til Ibrahimovic og Co.

23.07.2016

Skrevet af Jonathan Baez

Manchester United har gang i en seriøs oprustning til den kommende sæson. Nu klæder adidas De Røde Djævle på til den forestående pre-season og selvfølgelig resten af sæsonen.

adidas har netop lanceret den nye Manchester United trøje og den skiller sig i den grad ud fra de seneste trøjer. Grundlaget for designet er (ikke overraskende) en tur i historiebøgerne. Og vi skal helt tilbage til den spæde begyndelse for arbejderklubben. For præcis som det nye design, så var Manchester Uniteds første fodboldtrøje også opdelt i et 50/50 design. Dog har adidas holdt designet i 2016/17 udgaven med to forskellige nuancer af rød, hvor den første trøje var grøn og gul. Det var den frem til 1902, hvor klubben skfitede navn fra Newton Heath til Manchester United og dermed også skiftede farverne ud med de velkendte røde og hvide farver.

Med Mourinho, Ibrahimovic og Mkhitaryan har Manchester United i den grad vist modstanderne at succes er den eneste ambition i klubben. En ambition som gennem de seneste mange år er blevet lig med klubbens DNA, men som siden Fergusons afsked praktisk talt har været ikke eksisterende. Derfor bliver det ekstra spændende at følge Manchester United i deres nye historisk-inspirerede trøje for at se om de gamle dyder kan bringes tilbage til Old Trafford.

Køb din nye Manchester United trøje lige her.

Du kan også læse om den nyeste Manchester United udebanetrøje lige her.