Nike introducerer AeroSwift til deres træningstøj

21.07.2016

Skrevet af Jonathan

Opstartsfasen til den nye sæson er lige på trapperne. Derfor sætter Nike alle segl ind på træningstøj nu. Bliv klogere på det innovative Nike træningstøj lig her.

En af de helt store innovationer i 2016 hos Nike har været introduktionen af AeroSwift teknologien. Med denne teknologi har Nike formået at gøre deres tøj 10% lettere og tilmed gøre det 50% mere strækbart end tidligere. Første gang vi virkelig blev introduceret for AeroSwift var med Nikes Vapor Kits – deres EM landsholdstrøjer til blandt andre Portugal og Frankrig. Nu føres tingene videre ud i livet ved at introducere den innovative teknologi til det nye Nike træningstøj.

Træning er et helt afgørende punkt hos Nike. Derfor bliver der sat lige så stor vægt på forskningen i deres træningsgear, som på selve fodboldstøvlerne. Det har altså nu resulteret i disse Midlayer Drill Top træningstrøje og Strike Dry træningsbukser.

Mens træningstrøjen er udviklet med Nikes AeroSwift teknologi så er træningsbukserne designet med det klassiske Dri-FIT materiale. De er lavet med et tæt fit, så du kan bevæge dig helt gnidningsfrit og ugeneret.

Hvis du er typen der går meget op i din træning og gerne vil have det bedste ud af det, så er dette Nike træningstøj på alle måder anbefalelsesværdigt.

Du kan gå mere i dybden på det nye Nike træningstøj lige her.