Hvilke fodboldstøvler topper listen over de mest populære?

22.07.2016

Skrevet af Jonathan

Fodboldstøvler med sok er helt sikkert blevet det nye sort. Derfor gik jeg ud for at lave lidt research om, hvilke af disse støvler egentlig er mest populære. Læs med her.

Siden Magista Obra blev præsenteret tilbage i 2014 har der været en eksplosion af fodboldstøvler med sok. Senest har PUMA nu også hoppet med på vognen med deres nye evoTOUCH. Spørgsmålet er dog, hvilke(n) af støvlerne, som er de(n) mest populære.

Jeg lavede en lille rundspørge her på kontoret og på Snapchat for at høre, hvordan folks Top 5 lister så ud. Derfra samlede jeg dem sammen hver for sig og udregnede gennemsnittet af jeres lister. Listen er baseret på en overordnet vurdering af støvlen. Dvs. lige fra dens fysiske udformning, komfort og design og andre faktorer, som ellers skulle få dig til at foretrække den ene støvler over den anden.

Find hele vores udvalg af fodboldstøvler med sok lige her.

Resultat er egentlig ret interessant. For mens der i Unisport var en bred enighed om at Nikes Mercurial Superfly V skulle toppe listen, så var der på Snapchat en anden favorit: adidas ACE 16+ PureControl. Det overraskende i det er at PureControl først tjekker ind på en 5. plads på Unisports liste.

Interessant er det også at både Magista Obra 2 og evoTOUCH er på listerne selv om den eneste der praktisk talt har prøvet støvlerne indtil videre er Joltter og Luca. Og man kan så stille spørgsmålstegn ved at to støvler som endnu ikke har ramt græstæppet bør ligge henholdsvis 2 og 3 på en Top 5 liste. Vores første indtryk af de to støvler har dog været ekstremt positive. Særligt evoTOUCH med den super bløde evoKNIT sok og læderoverdel er i den grad noget, som fortjener anerkendelse. Man kan spille i den uden sokker for guds skyld!

Sidst skal det nævnes at vi faktisk har været ret enige om, hvilke støvler der skulle på listen. Eneste lille uenighed var, hvorvidt PureChaos eller Hypervenom skulle på listen. Personligt ligger Hypervenom øverst på min liste, men herinde var PureChaos altså en større favorit.

Denne Top 5 liste over fodboldstøvler med sok er den første i række af flere lister. Hvis du har nogle ideer til nogle Top 5 lister så skriv til os på de sociale medier. Så tager vi et kig på det…