Nike genopliver den ikoniske "Crossbar Challenge" med Ronaldinho og Tiempo Legend

25.08.2015

Skrevet af Jonathan

Tilbage i 2005 lagde Ronaldinho og Nike internettet ned da de lagde en helt særlig video på YouTube. Videon kom i forbindelse med præsentationen af en ny R10 signaturstøvle og nu, 10 år efter kæmpesuccesen, har Nike givet deres video og signaturstøvlerne en finpudsning. Gense videoen her.

Videoen blev den første til at nå 1 million views på YouTube. Og den var i den grad med til at give en allerede umenneskeligt populær Ronaldinho, en uopnåelig status. Og det var på trods af at vi til sidst fik bekræftet at den brasilianske Gaúcho, slet ikke kan ramme overliggeren så mange gange i træk i virkeligheden.

Og det kan så godt være at videoen var lidt for god til at være sand, men det tog ingenting fra hverken Nike, Ronaldinho eller hans vanvittigt lækre Nike Air Legend Tiempo - en silo som Ronaldinho, i særdeleshed med denne video, var med til at drive tilbage blandt Nikes mest populære fodboldstøvler

Kun 3000 par bliver frigivet af denne Tiempo Legend "Touch of Gold. Du kan skrive dig op til at få beskeden om, hvornår de går til salg lige her.

Den nye udgave, som blot udkommer i 3.000 par på verdensplan repræsenterer den moderne udgaven af 2005 modellen. Med alle elementerne fra den 5. generation har Nike tilføjet den ikoniske lange pløs samt et opdateret gulddesign, som i høj grad er Ronaldinho værdigt. Og mens jeg lige tørrer savlet fra mundvigen af, kan du jo lige gense hans fantastiske Crossbar Challenge, som aldrig bliver for gammel...!

10 år og stadig lige så ikonisk som altid. Legenden dør aldrig og denne opdaterede Nike Tiempo Legend giver masser af nyt liv til en af fodboldens mest elskede tryllekunstnere. Jeg er ret meget oppe at køre over denne lancering. Hvis du har det ligesom mig, så kan du klikke på banneret og skrive dig op til at blive blandt de heldige ejere af dette "Touch of Gold".

ALT_TAG