adidas væver igen og lancerer Primeknit 2.0

20.04.2015

Skrevet af Jonathan

Adidas melder sig for alvor ind i kampen om de vævede fodboldstøvler med deres seneste innovation - byd velkommen til adidas Primeknit 2.0, som tyskerne selv kalder verdens bedste når det kommer til fit.
Sidste år løftede adidas sløret for verdens første vævede fodboldstøvle - den hed Primeknit, men trods det innovative koncept var overdelen en smule stiv i det. Nu er adidas dog tilbage med Primeknit 2.0, der bygger på erfaringerne fra både Primeknit og konceptstøvlen, Primeknit FS.

adidas Primeknit 2.0 er nemlig bygget til at give dig verdens bedste pasform, hvilket tyskerne har opnået ved at lave en vævet konstruktion under pløsen, der sørger for at holde din fod maksimalt på plads i støvlen uden at stramme. Resten af overdelen er også vævet for at give et blødt og smidigt materiale, der smyger sig om din fod. Samtidig er den betrukket med et supertyndt silikonelag, der er sat på ved hjælp af vacuum.

Og nå ja. Hælen. Det er jo ikke ligefrem en man sådan misser. Den er høj - faktisk virkelig høj - og skabt for at følge fodens naturlige bevægelser for at give dig så god støtte som muligt uden at klemme og give vabler. Det ser helt vildt ud, men de første try-ons lover allerede godt - adidas har i hvert fald fat i noget.

Der er dog også taget højde for performance, så snuden på Primeknit er lavet med en nubret overflade for bedre greb i bolden, mens sålen er taget direkte fra F50 adizero for at give et optimalt greb i banen.

Niclas fra vores svenske kundeservice er da også på og siger "Den første Primeknit-støvle blev lanceret som Limited Edition, og virkede ikke som om man kunne spille med den. Den nye Primeknit 2.0 ser dog virkelig funktionel ud, og i mine øjne er den høje hæl interessant og ser komfortabel ud. Jeg tror adidas har lavet et hit!"

Med kun 10.000 par på verdensplan er adidas Primeknit 2.0 en del af Limited Collection, så vil du opleve en helt unik fodboldstøvle er det med at være hurtig på tasterne. Hvad synes du om den vævede støvle? Del dine tanker med os herunder