'A Touch of Gold' - Nike præsenterer en signaturstøvle til Ronaldinho

25.08.2015

Skrevet af Mathias

Øj, øj øj! Se det her er noget helt specielt! Nike er klar med en ikonisk signaturstøvle til en mindst lige så ikonisk spiller. Ronaldinho er en legende, som definerede en generation og Nike ærer han fantastiske arv med en Limited Edition Tiempo Legend V R10. Det er ren elegance, med et touch af guld.

Ronaldinho inspirerede en hel generation med sin letsindige og glade tilgang til fodbold og selvom han stadig spiller, så har han allerede cementeret sin status som et ikon. Igennem det meste sin storslåede karriere (udover lidt tid i Mercurial og T90) har han været loyal til nok den eneste støvle, som kan matche hans egen elegance på banen; Nike Tiempo Legend.

Den livlige brasilianer har haft et stort antal signaturstøvler, men specielt en husker jeg klarer end de andre. Den hvide og guldfarvede model Ronaldinho brugte under VM i Tyskland, hvor han nok spillede sin flotteste fodbold, er en legendarisk støvle. Den nye Nike Tiempo Legend V R10 Limited Edition er lavet med samme farvesammensætning og ikoniske pløs.

Der bliver kun lavet 3000 par på verdensplan, så hvis du vil have fingrene i et par, skal du skrive dig op lige her. - De kan købes d. 2 September.

Jeg kan slet ikke skjule, at jeg er helt oppe og køre over disse støvler. Jeg var en enorm fan af Totti signaturstøvlen, som kom tidligere på året, men den her Ronaldinho er bare på et helt andet niveau. Begge er fantastiske måder at hædre to af verdens bedste spillere i de sidste tyve år.

Som i nok har fanget er jeg pænt hyped over den her støvle, men jeg tvivler på jeg er alene og vi kunne rigtig godt tænke os at høre hvad i synes om dem. Elsker dem, elsker dem, eller elsker du dem? Det er de eneste 3 muligheder i har.

ALT_TAG