Fuld lancering på adidas ACE, X og MESSI støvlerne

15.07.2016

Skrevet af Jonathan

I starten af ugen præsenterede adidas Speed of Light med en PureControl, PureChaos og PureAgility. Nu følger de resterende modeller fra X, ACE og MESSI siloerne trop.

Hvis du ikke er hoppet helt med på adidas’ ”Pure” dille endnu, så kan du glæde dig over at adidas i dag har præsenteret 16.1 modellerne i samme Speed of Light farver, som vi blev introduceret for i tirsdags.

ACE kommer både i en 16.1 Primeknit og en 16.1 model. Primeknit 16.1 er tæt beslægtet til PureControl med Primecut silhuetten og Techfit supportsystemet, som ovenikøbet er lavet i samme materiale som PureControl. Den helt store forskel er dog naturligvis at Primeknit modellen kommer med et snøresystem. Helt modsat kommer ACE 16.1 hverken med Primeknit, Primecut eller Techfit. I stedet er den bygget som en helt traditionel fodboldstøvle, dog med de samme CTRL/WEB, CTRL/FIT og GROUND/CTRL teknologier som Primeknit 16.1 kommer med.

Køb de nyeste adidas ACE 16. Primeknit fodboldstøvler lige her.

Den helt store forskel mellem PureChaos og X 16.1 er det Purecut Sock System, som PureChaos er lavet med. Dvs. at støvlens snørebånd er skjult og det giver derfor en helt ren sparkeflade. Samtidig giver det også mere støttet og tættere fit. Er man dog ikke helt til det, så har adidas lavet X 16.1, som udover Purecut Sock systemet kommer med samme Techfit kompressionsoverdel og samme nydesignet Sprintframe ydersål.

Find hele vores udvalg af adidas X 16.1 fodboldstøvler her.

Samme er tilfældet i MESSI siloen hvor Messi 16.1 er modsvaret til PureAgility. Her er det på samme måde Purecut Sock systemet der skiller de to støvler grundlæggende set ad. Forskellen skal dog ikke undervurderes. Oplevelsen af at spille i de to støvler er forskellig og det er i bund og grund for at imødekomme så mange forskellige behov og præferencer som muligt, at adidas har valgt at lave flere topstøvler indenfor samme silo.

Hvis du er fan af Messi så kan du finde alle adidas MESSI 16.1 støvlerher.