Blaugrana blend | Vi præsenterer Barcelona udebanetrøjen

14.07.2016

Skrevet af Mathias

Det er tid til et af sommerens absolutte lancerings-højdepunkter, når Barcelona præsenterer deres nye udebanetrøje. Nike plejer altid at være ret modige med designet, og det er de bestemt også i år. De har virkelig løftet niveauet denne gang.

Den nye FC Barcelona 2016/17 udebanetrøje er meget anderledes i forhold til sidste års gule design, men det er faktisk ikke et look som Blaugrana fans ikke kender. Fordi blaugrana er nemlig inspirationen bag den nye udebanetrøje, da Nike har blandet blau (blå) og granat (En rød smykkesten). Kombineret bliver det til en vovet lilla udebanetrøje, hvilket bestemt matcher det stjernespækkede mandskabs spillestil.

"The fusion of the traditional red and blue makes this shirt fresh and striking, but at the same time connected with our history.” - Andrés Iniesta, Barcelona midfielder

Den nye Barcelona udebanetrøje er lavet med Nikes nye Vapor design, som kommer med deres AeroSwift teknologi. Hvis du føler for at investere i den dyrere Vapor spilletrøje, så får du det innovative nye stretch design, som giver naturlig bevægelse og et tæt kit. På hver sin side af trøjen finder du et lyserødt panel, som udvider sig når du bevæger dig og giver et kontrasterende flash af lilla. Det betyder ikke, at den mere almindelige replica version ikke står skarpt, men lige i dette tilfælde er jeg faktisk virkelig stor fan af Vapor spilledragtens design!

FC Barcelona udebanetrøjen kan allerede bestilles nu gennem dette link!