Unisport WebTV: NB Football lancerede Liverpools nye trøje på Anfield

18.04.2015

Skrevet af Jonathan

I sidste uge kunne NB Football præsentere deres første trøjer til Liverpool FC efter at de skiftede fra Warrior. Og det gik ikke stille for sig. De havde nemlig inviteret en hel flok Liverpool fans, plus JayMike (som tog med på trods af den store skuffelse over at det ikke Manchester United) til en flot lancering på The Kop. Se her, hvordan det gik ned.


JayMike har aldrig lagt skjul på at hans hold er Manchester United. Der skulle derfor lidt mere en overtalelse til, for at overbevise ham om at turen til Liverpool var en god ide. I sidste ende tog han dog med og når alt kommer til alt var han da også fint tilfreds med at få lov til at snakke med Raheem Sterling og Simon Mignolet.

Om Raheem Sterling stadig er i Liverpool næste sæson vil vi nok først få definitivt svar på når næste transfervindue lukker, men Sterling havde alligevel gode ord at sige om den nye trøje: “Den er rigtig flot. Jeg kan godt lide det ternede mønster på trøjen. Forhåbentlig kan det her blive vores lykketrøje, som kan bringe os sølvtøj hjem igen.”

Liverpools nye trøje har fået en noget blandet modtagelse, men det lader da til at Liverpools spillere er glade for den. Eller også skal de jo sige det…

Hele lanceringen af Liverpools nye hjemmebanetrøje foregik på The Kop på Anfield, hvor også Ian Rush og Robbie Fowler kiggede forbi. Hvilken Liverpool spillere, nuværende eller pensioneret, kunne du helst tænke dig at møde?