Legendernes tid - PUMA hylder Lothar Matthäus med særlig King Limited Edition 1990

22.08.2015

Skrevet af Jonathan

Tilbage i 1990 vandt Tyskland VM ført an af legenden Lothar Matthäus. Det efterfølgende år førte Matthäus sit klubhold, Inter Milan, til sejr i Uefa Cup'en og blev samme år kåret som verdens bedste fodboldspiller. Alt sammen gjorde han i Puma King og det hylder PUMA nu med en særlig KING LM 1990.

Når en legende møder en legende, så bliver der skabt magi. Og det var præcis, hvad der blev skabt tilbage i starten af 90'erne, hvor Lothar Matthäus gennemlevede en af sin karrieres mest succesfulde perioder. Og med King på fødderne, er der ikke noget at sige til at hans tyske landsmænd fra PUMA deler en lille del af den ære.

Vil du være med til at hylde legenden? Find PUMA King LM 1990 lige her. Pris: 1.499,-

Derfor har de på hans 25 års jubilæum fra han vandt VM med Tyskland valgt at hylde legenden, med en helt klassisk King, der genopliver en tid, hvor fodboldstøvler var noget mere enkle end i dag. Denne helt særlige model af PUMA King bliver kun udgivet i et begrænset parti (selvfølgelig) 1.990 par.

Som et lille twist til denne model har PUMA valgt at tilføje et diskret design i inderbeklædningen i blå og sort, som leder hen på hans tid i Inter, hvor han var fra 1988-1992. En gylden periode for tyskeren, som først vandt Balon d'Or (dengang Europas bedste fodboldspiller) og senere blev kåret som verdens bedste fodboldspiller.

Denne King 1990 LM vil helt sikkert gå ned som et samlerobjekt, de fleste feinschmekere vil have deres fingre i. Det her i hvert fald lækkert med lækkert på.