PUMA forbliver "Forever Faster" | Præsenterer ny evoSPEED

11.07.2016

Skrevet af Mathias

EURO16 er knap nok slut og allerede varmer brands op til den nye sæson. Hvis man kigger på deres atleters kamp-præstationer, så havde PUMA et helt vildt stærkt EM og nu giver de deres stjerner et nyt par evoSPEED.

Denne sommer har alle øjne været rettet mod Frankrig og EM slutrunden, som endte i triumf for Portugal i går aftes. Selvom det i sidste ende, blev en skidt afslutning for Antoine Griezmann, så er der ikke mange der havde brokket sig, hvis han endte med at vinde titlen som turneringens spiller. Hans PUMA evoSPEED SL fodboldstøvler har fungeret rigtig godt for ham og hvis du vil se præcis hvor gode hans støvler har været, så tjek dem ud i vores Boot Performance Lab lige her.

Men nok om fortiden, fordi for PUMA evoSPEED handler det om fremtiden! Det handler om næste sæson og om at forberede sig på de udfordringer der ligger forude. PUMA fortsætter deres Tricks concept, som denne gang kommer i forskellige kombinationer af rød, hvid og sort blandet sammen. Ikke ligefrem nedtonet, men sammenlignet med den yderst iøjnefaldende EM farvevariant, så er den dog ret meget roligere. Meget passende for en pre-season støvle, hvor det ikke handler om at stå frem, men mere om at arbejde hårdt på formen.

Hvis du vil have fingrene i den nye PUMA evoSPEED SL fodboldstøvle, så finder du dem lige her.