Unisport søger en Junior Grafiker til vores voksende team!

27.04.2017

Skrevet af Mathias

Unisport A/S er Skandinaviens førende virksomhed inden for salg af fodboldudstyr på nettet, og søger nu en dygtig udvikler, som skal være med til at realisere Unisports mange udviklingsprojekter. Med et mål om yderligere fremdreven vækst i ind- og udland, søger Unisport en medspiller, der kan træde ind i et ungt og dynamisk team, og med en passion for at skalere ting til større målstok.

Unisport blev stiftet i 1995, og siden 2002 har vi i Unisport, med stor succes, solgt fodboldprodukter online til hele Danmark. I dag har vi lokale webshops i Norge, Sverige, Finland, Holland, Tyskland, Frankrig, Østrig og servicerer resten af verden med et internationalt site. Du bliver en del af et ungt og dynamisk firma med over 100 ansatte, hvor du får mulighed for at præge din egen dagligdag.

Vores vision er at inspirere og gå i dialog med football obsessed teens, og levere en integreret shopping oplevelse, både online og offline. Premium i alle berøringsflader. Du skal derfor være motiveret af skubbe til grænsen for, hvordan vi kan skabe den ultimative oplevelse for vores kunder.

Vi søger en dygtig Junior Grafiker til en fuldtidsstilling, hvor du skal være med til at løse vore grafiske udfordringer, og give en ultimativ oplevelse til vores brugere. En som vil være med til at udvikle Unisport mod nye mål, og har lyst til at arbejde i Nordens største online fodboldbutik. Om du lige er uddannet eller har års erfaring er lige meget, bare du er klar på at arbejde hårdt for at nå målet.

Stillingen

I dette job kommer du til at arbejde med udvikling af online kampagner samt grafisk opsætning af annoncer, kataloger og andre tryksager. Primært vil der være fokus på online materiale.

Vi samarbejder tæt med verdens største brands som fx Nike og adidas, og du kommer til at eksekvere kampagner, der skal understøtte deres globale kampagner med de største stjerner som Ronaldo og Messi, og fodboldklubber som Barcelona, Manchester United og Real Madrid.

Der sker en konstant udvikling i online teknologier og muligheder. I skabelsen af online materiale, er det vigtigt at du som grafiker kender disse muligheder, og i samarbejde med dit team og programmører kan være med til at gøre ideer til virkelighed.

Opgaverne stiller krav til dine evner, og formåen til at løse grafiske udfordringer da der generelt arbejdes indenfor nogle overordnede rammer, hvor alle kampagner er forskellige.

Vi forventer du

  • - Elsker photoshop
  • - Har passion for det du laver og afleverer
  • - Kan arbejde med pressede deadlines
  • - Har et godt kendskab til Adobe CC pakken

Vi tilbyder

En fuldtidsstilling i en innovativ prisbelønnet virksomhed, der er first mover indenfor dansk e-handel. Du vil arbejde tæt sammen med entusiastiske kollegaer, kan være med til at gøre en forskel og hvor viljen til forbedring er kombineret med stolt kultur og et kreativt og professionelt miljø. Kolleger med masser af erfaring med at designe, fotografere, lyslægge og photoshoppe. Ikke mindst et job i en virksomhed med kraftig vækst og potentiale for personlig, faglig og kreativ udvikling.

Ansøgning og ansættelse

Send din ansøgning, CV og portfolio I EN SAMLET PDF til job@unisport.dk med emnefeltet "Junior Grafiker".

Har du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Marcos Lemus pr. mail - mal@unisport.dk - Vi garanterer dig fuld diskretion. Vi forventer ansættelse hurtigst muligt, og du vil arbejde fra vores kontor på Bådehavnsgade 38, 2450 København SV.