PUMA krydrer evoPOWER 1.2 op med japansk inspiration

17.04.2015

Skrevet af Jonathan

PUMA har haft spraydåsen oppe af lommen og givet deres evoPOWER 1.2 en ny, frisk forårsfarve. Den er inspireret af den japanske drage, og gør sit indtog, når Chelsea møder Manchester United i weekenden.

PUMA har allerede en god håndfuld farverige fodboldstøvler i baggagen, men selv med dem in mente ligger den nye, Rød/Blågrønne evoPOWER 1.2 i den hurtige ende af skalaen. Designet er inspireret af Japan og især de japanske drager, der er et traditionelt symbol for fart, styrke, smidighed og visdom (som vi alle ved at envher playmaker har brug for...) - hvilket blandt andet også udtrykket i mønsteret med drageskæl på hælen.

PUMA evoPOWER 1.2 får sin debut, når Cesc som den eneste trækker i den nye farve mod Manchester United i weekenden. Fodboldstøvlen er designet ud fra tanken om, at den bare fods bevægelse giver det hårdeste spark, og således er både overdelen og sålen designet til at kunne bevæge sig naturligt med foden. Samtidig er overdelen blevet beklædt med AccuFoam, der sørger for en rent og præcist spark - så der er ingen undskyldninger for skæverter i weekenden, Fabregas!

Chelsea-stjernen siger selv om den nye farve, at "Den nye evoPOWER matcher min smag, og som spanier kan jeg ikke modstå den røde farve. Den ser rigtig skarp ud, og hælen med drageskællene giver den et helt unikt look."

Den nye farve formår da også at dele vandene i Unisport HQ, hvor to fans af støvlen står i hver sin lejr når det kommer til designet; Jonathan fra Social Media siger, at "Jeg har ikke været super imponeret over de seneste designs af evoPOWER, som jeg ellers er stor fan af. Og den her er heller ikke på toppen af min liste. Min første fodboldstøvle var en rød puma King så det er fedt med en rød evoPOWER, men de kunne have gjort lidt mere ud af designet med dragen."

Omvendt konsaterer Jakob fra WebTV, at "Den nye evoPOWER-farve faktisk rammer noget, selv om den har ret meget fart på. Fed, rød nuance, og den hvide formstribe klæder støvlen godt. Jeg har JA-hatten på, lige akkurat."

Hvad synes du om den nye farve af PUMA evoPOWER 1.2 - er det røde drage-design et hit, eller har den for meget fart på? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder og på vores sociale medier.