Ny hjemme- og udebanetrøje til Inter og Co.

06.07.2016

Skrevet af Jonathan

Der er gang i de italienske trøjelanceringer i dag. Tidligere blev Juventus udebanetrøje lanceret og nu har Nike præsenteret Inters hjemme- og udebanetrøje på samme tid.

Historien mellem Nike og Inter startede tilbage i 1998, hvor et vist fænomen for alvor satte både Inter og Nike på landkortet. Siden har masser af ikoniske fodboldspillere båret de berømte Inter-striber og det er selvfølgelig de striber, som danner fundamentet for den nyeste Inter trøje 2016/17. Udover det klassiske stribede design, kommer Pirelli logoet i en skarp Neon og til de ægte Inter fans, vækker det nok nogle gode minder. For i sæsonen 2008/09 vandt Inter både Supercoppa og Serie A med blandt andre Zlatan Ibrahimovic og Balotelli på holdet. Hvordan de overhovedet kunne vinde noget med begge to på holdet på én gang, må være en cadeau til Mourinho…

Du kan købe de nye Inter trøjer fra den 7. juli lige her på siden.

Sammen med den nye Inter hjemmebanetrøje, har Nike også præsenteret udebanetrøjen, som også bærer et helt traditionelt design i hvid. Et sikkert valg, som de færreste Inter fans nok vil være utilfredse med.

Alt i alt en solid opdatering af Inter trøjer, som Mauro Icardi og Co. skal ud og jagter trofæer med.