Umbro skruer op for varmen, med deres nyeste UX-2 farvevariant

19.08.2015

Skrevet af Mathias

Tidligere på ugen lancerede Umbro deres nyeste farvevarianter til den nye sæson, som skruer gevaldigt op for varmen, når man sammenligner dem med forrige modeller. Den nye UX-2 er heriblandt og er ingen undtagelse, med et orange makeover, så Mix Diskerud og de andre Control spillere får den fordel de har brug for i den nye sæson.

Jeg er virkelig begyndt at synes om Umbro støvler, specielt efter de opdaterede deres modeller. Når man holder en af deres støvler, så får man virkelig et indtryk af den kvalitet den besidder. Farvevarianterne indtil videre har været rimelig nedtonet, med en hovedsageligt hvid og en hovedsageligt sort model.

Det ændres der dog helt på nu og Umbro tager kampen op med de helt store brands, som alle har kontrolstøvler i farverige modeller. Umbro gør det i storslået stil hvis du spørger mig, med en drønskarp orange.

Den nye Umbro UX-2 er allerede på lager og du kan bestille den lige her.

Jeg ved ikke hvad det er med røde, eller i hvert dybe orange støvler i det her tilfælde, men de tager mig bare tilbage til da jeg fik min fodboldopdragelse. Hvis vi går godt 10 år tilbage, da sorte fodboldstøvler var ved at blive mere og mere sjældne, men de helt vanvittig farverige modeller var en tand for meget. Der husker jeg tydeligt at det var farvevarianter som denne her, som dominerede. Af den grund giver støvler som den nye UX-2, bare den følelse af klasse, uden de er for kedelige.

Det kan naturligvis godt være at det kun er mig, som har det på den måde, men det er stadig en god måde at beskrive den nye Umbro UX-2 farvevariant, - klasse, men med en lille smule flabethed. Hvordan har du det med de nye Umbro støvler, er du til de hurtige, eller mere nedtonede modeller?