evoTOUCH kandiderer til Årets Fodboldstøvle

11.07.2016

Skrevet af Jonathan

For blot to uger siden kunne vi afsløre PUMA’s fremtidsplaner med et par blackoutet fodboldstøvler. Nu er den blevet præsenteret officielt som PUMA evoTOUCH.

Konfettien på Stade de France har knapt lagt sig, før PUMA smider en ægte innovationsbombe. Under navnet evoTOUCH melder PUMA sig nu ind i kampen om den moderne fodboldstøvle med sok. Og det her er en helt ny silo som vil køre sideløbende sammen med evoSPEED og evoPOWER. I det følgende vil jeg gennemgå deres nyeste skud på stammen.

Før vi starter helt, vil jeg dog lige skyde ind, at vi faktisk har et rimelig storstilet event linet op i forbindelse med denne lancering i vores Flagship butik på Strøget. Vi giver jer chancen for at teste den nye PUMA evoTOUCH på en speciel touch og passing bane, hvor de 3 bedste spillere vil vinde nogle rimelig vilde gaver fra PUMA. Det foregår d. 13. juli mellem 14:00 - 18:00, så sørg for at finde tid til at komme forbi der! Nå, videre med vores gennemgang...

Du finder information om eventet på Facebook begivenheden lige her.

ULTRATYND K-LÆDER OVERDEL

Det første indtryk man får af den nye evoTOUCH er det ekstremt lækre og bløde K-læder som pryder overdelen. Den udgøres således at ét enkelt lag af det lækre K-læder og hvis det her ikke kan give læderoverdelen en genfødsel, så ved jeg virkelig ikke hvad der kan. Normalt identificerer man læder med tunge fodboldstøvler, men du vil i den grad blive overrasket over, hvor let PUMA har formået at holde deres evoTOUCH. Læderet er til for at give det helt klassiske, dæmpede touch.

EVOKNIT

Den helt store innovation er den nye sok, som PUMA har udviklet. Den er selvfølgelig døbt evoKNIT og er designet med et ekstremt blødt og fleksibelt materiale. Både når du sidder med den i hænderne og har fødderne i den, vil du bemærke hvor blødt og behageligt det føles og PUMA har også gjort virkelig meget ud af at fremme denne sokkelignende følelse i støvlen. Faktisk siger designerne at du kan spille i støvlerne uden sokker for at fremme fodens kontakt med bolden endnu mere – heraf evoTOUCH. Om du rent faktisk kommer til at spille i den uden sokker er nok mere tvivlsomt, men jeg kan skrive under på at det absolut kan lade sig gøre – og det føles faktisk virkelig behageligt!

PUMA evoTOUCH fodboldstøvlerne kan bestilles allerede nu - find dem her!

GRIPTEX

I indlægssålen har PUMA tilføjet deres GripTex teknologi for at sikre et skridsikkert fit. Konceptet kender vi fra tidligere støvler, hvor teknologien er brugt på overdelen for at sikre bedre føling med bolden. Men nu har PUMA altså bragt teknologien indenfor. Vi har tidligere set Trusox og senest Nike GripSock forsøge at gøre fodboldspillet mere skridsikkert, men måske har PUMA fundet en løsning på problemet? Tiden må vise, hvor holdbar en teknologi det er.

SPEEDTRACK

Speedtrack baren kender vi allerede fra evoSPEED. Baren er placeret langs fodlængden under sålen, og sikrer stabilitet når du træder ned og manøvrerer rundt på banen. Kombineret med de koniske knopper giver den nye evoTOUCH et perfekt fundament for at levere fra øverste hylde.

Det er ikke blot fordi at den er ny at min gennemgang af PUMA evoTOUCH lyder så overvældende positiv. Jeg synes helt ærligt at det er en virkelig lækker fodboldstøvle. Særligt læderoverdelen og evoKNIT sokken gør evoTOUCH til en af topkandidaterne som Årets Fodboldstøvle. I hvert fald i min bog.

PUMA evoTOUCH fodboldstøvlerne kan bestilles allerede nu - find dem her!