Vores Boot Performance Lab | Hvilken støvle er bedst under EURO16?

30.06.2016

Skrevet af Mathias

De her pauser mellem spillerunder er noget seriøs skod. Tak gud og skaber for fodbolden er tilbage i aften! Inden Fracas bolden ruller igen i aften, så tænkte vi, at vi lige ville tage temperaturen på støvlernes præstationer i vores Boot Performance Lab.

Folk har prøvet at finde de bedste støvler under slutrunder før og siddet og talt mål, men det virkede bare altid lidt halvhjertet for os. Derfor har vi nu skabt vores Boot Performance Lab, som måler nærmest alt, både i antal og procent, så vi virkelig kan se hvilken støvle er mest effektiv. Hvis du ikke allerede har set det, så ved jeg ikke hvilken sten du har gemt dig under? Se EURO16 statistikkerne på siden her.

Du burde også holde øje med vores Instagram, fordi vores næste Boot Performance Lab giveaway er meget tæt på at blive udløst.

Der er masser af observationer at lave udfra siden, fordi selvom det ser ud som om Nike Mercurial fuldstændig smadrer alle andre støvler og ligger nummer 1 i alle kategorier, så er det ikke nødvendigvis den mest effektive. New Balance Visaro har for eksempel en langt bedre målrate og afleveringsprocent.

Du kan se hele New Balance Visaro siden lige her.

PUMA evoSPEED SL er et andet eksempel på en bemærkelsesværdig præstation, fordi selvom det er en speedstøvle, og selvom den er turneringens skarpeste afslutter med en målrate på 12.50%, så er den åbenbart helt forfærdelig at drible i. Med sølle 43.59% kommer evoSPEED fordi modstanderen med dens driblinger. Til sammenligning, så er Nike Hypervenom næstdårligst med 59%... Tag dig lige lidt sammen Griezmann!

See hvordan PUMA evoSPEED SL ellers klarer sig i statestikkerne under EURO16.

Nu når vi havde så avanceret information, så kunne vi ligeså godt gå all-in og finde det bedste overall brand også. Vores Brand Summary side kombinerer derfor alle støvler og som man kan se, så er Nike rimelig dominante. Nike støvler har spillet 55218 minutter på banen, hvilket er langt mere end adidas, som har spillet 25318 minutter. Nike spillerne har endda spillet flere minutter i gennemsnit pr. spiller, så det er ikke engang fordi de har mange spillere på bænken.

Udforsk hele siden og find støvlen der er bedst til lige netop det du selv er specialist i.