WebTV og deres EM den seneste uge

30.06.2016

Skrevet af Jonathan

Mens tingene spidser til i EM turneringen, så hygger drengene sig i den grad i Nice i Frankrig. De ser tilbage på den forgangne uge i Frankrig.

I fredags sluttede JayMike sig til resten af WebTV crewet, som har været bosat i Nice i lidt over en uges tid. Her blev han introduceret på Camp Unisport af Joltter og Luca. Jeg spurgte dem, hvordan deres oplevelse af EM har været siden den indledende runde sluttede. Her var hvad de havde at sige:

JOLTTER:

Jeg bliver simpelthen nødt til at sige det: Da Sverige røg ud, døde en lille del af mig. Det har simpelthen været en fornøjelse at være i selskab med de svenske piger og det har uden sammenligning været det bedste ved hele slutrunden. Så er det også rimelig tankevækkende at alle de hold jeg støtter på stadion, taber. Jeg bliver helt bekymret for, hvem jeg skal holde med resten af turneringen.

Hvis du vil se mere til det tøj drengene bærer rundt på i Nice så kan du tjekke hele vores nye Unisportlife Collection ud her.

JAYMIKE:

Først og fremmest er det virkelig fedt at være i Frankrig. Stemningen er helt fantastisk – jeg var ude på en plads og se Frankrigs 1/8-finale mod Irland og det var helt vildt! De gik helt amok da Griezmann scorede sine to mål. Til gengæld er jeg lidt skuffet over at Pogba ikke spillede i Paris Pack. Jeg håber virkelig at han hopper i dem til kvartfinalen. Så bliver jeg også lige nødt til at knytte en kommentar til Shaqiris mål mod Polen – HVOR KOM DET FRA!?!?!

LUCA:

Det var helt klart turneringens højdepunkt at Tyskland endelig fandt glimmeret frem. Og sindssygt fedt at jeg kunne opleve det på min fødselsdag, på stadion. Bedre fodboldoplevelser får man ikke. Dog vil jeg sige at tyskerne godt kunne være lidt vildere. Man kan ikke helt lade være med at blive misundelig på Nordirerne, når de går i selvsving med ”Will Grigg’s on Fire”. Det er så ærgerligt at han aldrig kom på banen.

Vores tre WebTV værter har været samlet i Nice i den seneste uges tid, men fra i morgen vil deres veje skilles igen og de vil drage ud på hver deres EM rejse. Du kan følge det hele på vores Snapchat profil.

Tilføj Unisportlife til Snapchat her