Unisport introducerer Rinat til rangen af målmandshandsker

29.06.2016

Skrevet af Morten

Det er med stor glæde at vi kan præsentere et nyt navn til vores sortiment af målmandshandsker. De hedder Rinat, kommer fra Mexico og du kan læse mere om dem her.

Mexico har i mange år været kendt for deres flamboyante målmandskultur. I 1990'erne havde de Jorge Campos, der nok mest var kendt for sine ikoniske oversize målmandstrøjer i neonfarver. I dag er det største mexicanske målmandsnavn Guillermo Ochoa, som spillede nogle vanvittige kampe under VM i Brasilien i 2014 og som i dag frister en tilværelse i Malaga.

Med tanke på disse stolte traditioner for målmænd giver det derfor rigtig god mening at Mexico også har et brand, der forstår sig på at lave nogle kvalitetshandsker. Det har de i Rinat, der i år kan fejre 30 års jubilæum. Mærket med det ikoniske 1-tal på håndryggen har i mange år været blandt de førende på handskemarkedet i Mellem- og Sydamerika og er nu for et par år siden begyndt at gøre deres indtog i Europa, hvor de har kapret målmænd som f.eks. Miguel Ángel Moyá fra Atletico Madrid og Sergio Rico fra Sevilla og det spanske landshold.

Rinat handskerne kommer spækket med en række unikke teknologier og ikke mindst nogle super fede designs med masser af fart på som kun mexicanerne kan lave dem!

Køb dine Rinat målmandshandsker her.