Real Madrid slog her til aften Real Zaragoza med 4-0 i den spanske Copa del Rey, men må alligevel se sig slået ud. Der var på forhånd ikke mange, der havde tiltro til de kongelige inden kampens start, for Lopez Caros tropper tabte hele 1-6 i den første kamp i onsdags, og skulle således vinde mindst 5-0 for at komme videre. Madrilenerne fik dog en drømmestart, da Cicinho allerede i første minut scorede til 1-0, og efter blot 10 minutter havde Robinho og Ronaldo gjort det til hhv. 2-0 og 3-0. Real Madrid, der havde Gravesen på banen fra start, pressede resten af helvlegen uden at kunne score yderligere. Målet til 4-0 kom godt et kvarter inde i anden halvleg, da Roberto Carlos hamrede kuglen i rusen efter en frisparkskombination og sørgede således for aftenens fjerde brasilianske mål, men trods en belejring af gæsternes mål, fik Real Madrid ikke scoret yderligere. Zaragoza er altså i finalen i Copa del Rey med en samlet score på 6-5 efter at have slået både Barcelona og Real Madrid ud.