Denne uges bedste støvlespots | EURO16 fortsætter med at levere

27.06.2016

Skrevet af Mathias

Og så er vi godt i gang med slutspillet! Støvlespots fortsætter vi med at finde i massevis ved Copa America og EURO16, så læs med og se de bedste støvler.

Mesut Özil (Tyskland) - adidas ACE 16+ PureControl Tyskland custom

De gjorde det med Paul Pogba i den sidste gruppekamp og nu er det Mesut Özils tur. adidas har hooket midtbane kunstneren op med et par Tyskland ID PureControl. Han er nok ikke stolt over sit straffespark, men det gjorde ikke noget, fordi Die Mannschaft rullede ret behageligt over Slovakiet.

Ryan Bertrand (England) - Nike Mercurial Superfly V Blackout-ish

Vi så dem til træning, men efter han spillede i den sidste mandag, fik vi endelig et godt kig på hvad det var Ryan Bertrand havde på fødderne. Det var et yderst dårligt blackouted par Nike Mercurial Superfly V, som han nok har på grundet kontraktproblemer. Hvem end det er han prøver at gemme dem fra, skal han gøre det bedre, fordi det er ret nemt at spotte.

Granit Xhaka (Sweiss) - Under Armour Clutchfit 2.0

Hjerteskærende for Granit Xhaka, som ellers har været en af de helt store oplevelser under EURO16. Han brændte det eneste straffespark i sine nye Under Armour Clutchfit 2.0, som han brugte for første gang den kamp. De står knivskarpt og det bliver spændende at se hvad UA har i ærmet til ham næste sæson for Arsenal.

Ever Banega (Argentina) - Nike Magista Obra Custom

Ever Banega er notorisk kræsen med sine støvler og beviste det endnu engang under Copa America, hvor han i de sidste par kampe har spillet i et Nike Magista Obra, med dens Dynamic Fit Collar hugget af. Han lader til at foretrække Flyknit overdelen over det Kangalite, som man ser på Opus, men har stadig ikke noget kærlighed til den karakteristiske ankelsok.

Aaron Ramsey (Wales) - New Balance Visaro

Han spillede i en prototype version af den næste generation af Visaro, men i sidste uge skiftede han til den nuværende farvevariant. Wales fortsatte deres imponerende EURO16, ved at slå Nordirland ud. Det bliver spændende at se hvor langt de kan gå og en god chance for at nyde Visaro farvevarianten, som er end af mine yndlings ved hele slutrunden.

Thibaut Courtois (Belgium) - Nike Vapor Grip 3 Custom

I modsætning til nærmest alle professionelle målmænd, så har Thibaut Courtois ingen vilde tekniske modifikationer på sine handsker, og han spiller i de samme Nike Vapor Grip 3 målmandshandsker, som dem du kan købe. Når det så er sagt, så er de ikke heeeeelt de samme, fordi han har et princip med kun at spille med sort latex. Skal jo ikke være for let for Nike.