Unisportlife Collection: Inspireret af kærligheden til fodbold

24.06.2016

Skrevet af Jonathan

Noter datoen: 24.06.16. I dag er nemlig dagen, hvor vi, i Unisport, kan præsentere vores helt egen tøjkollektion. Tjek den ud her.

I 21 år har Unisport åndet for fodbolden. Det hele startede i en lille hjørnebutik i hjertet af København. Siden har det udviklet sig til et fodboldunivers, der lever døgnet rundt. På fodboldbanen, på stadions, på gaderne – overalt, hvor en fodbold kan medbringes. Og netop derfor er vi ekstremt stolte af at vi nu kan løfte sløret for Unisportlife Collection – resultatet af vores passion for fodbolden, vores livsstil.

Du kan se den fulde Unisportlife Collection lige her.

I kollektion kan du finde forskellige stykker tøj. Hvert produkt med deres unikke reference til fodboldverdenen. For eksempel vores #ninetyfive T-Shirt, som lægger sig op af årstallet (1995), hvor Unisport blev grundlagt. Eller vores #elastico Shorts, der selvfølgelig refererer til den klassiske finte, som vi særligt kender fra Ronaldinho og Ronaldo.

Kollektionen er grundlæggende set inspireret af nordisk design. Dertil har vores designere naturligvis også hentet inspiration fra den franske fodboldkultur – landet, hvor alles øjne er rettet mod denne sommer. Denne kollektion er den første i rækken af mange og vi glæder os utrolig meget til at sprede vores #unisportlife videre ud til alle jer.