Hop the World Tutorial - Lær fra freestyle mesteren PWG

23.08.2015

Skrevet af Mathias

Det er ligemeget om du er en komplet nybegynder, eller du har fulgt vores freestyle tutorials i et stykke tid og nu føler dig pænt skrap, fordi PWG fortsætter med at lære fra sig. Han er tilbage med endnu flere freestyle moves til folket og denne gang instruerer han i ‘hop the world’ tricket.

Vi er pænt glade for vores freestyle tutorials, fordi vi har kunne se på første hånd, hvordan de har hjulpet JayMike. PWG var også meget imponeret over hvor hurtigt Jakob lærte ‘hop the world’, som han fik landet i sit andet hug. Selvom hans lærenemhed hev ros, så var PWG til gengæld nødt til at save hans outfit, som vi nok må give ham ret i var noget voldsomt.

PWG behøver forhåbentlig ikke fortælle jer, at neon gul fra top til tå er fashion suicide, så han fokuserer i stedet på at udvikle jeres freestyle game. Husk at dele dine nye moves med os på Instagram, så vi kan følge med fremskridtene. Brug #unisportlife, så deler vi dem i næste video.

Det her var seneste episode af vores tutorials, hvor vi får flere folk til at lære og elske freestyle. Få øvet jer på ‘Hop the world’ og vær klar til næste gang PWG er tilbage med flere tricks til jer.