adidas skaber et 'Fracas' | Den officielle kampbold til EM slutspillet

20.06.2016

Skrevet af Mathias

Som traditionen dikterer, nu hvor EM er nået til slutspillet, præsenterer adidas en ny version af deres kampbold. Vi introducerer her adidas Fracas.

Fra næste lørdag er det vind eller forsvind ved EURO16! Selv den mindste fejl eller moment af usikkerhed resulterer i et helt land der hader dig. Det øgede press og den uforudsigelighed det fører med sig upper helt sikkert kampens tempo, hvilket er den følelse designerne har forsøgt at give med den nye adidas Fracas EM kampbold.

Navnet “Fracas” er blevet valgt af et kombineret lineup af Frankrigs største kunstnere på tværs af musik, mode og popkultur. I Frankrig betyder, det at gøre noget med ‘fracas’, at man er forstyrrende og larmende på en kaotisk måde. Det må siges at passe godt til boldens slutspil-inspiration. Godt arbejde af David Guetta & co.

Beau Jeu handlede om taktisk fodbold; at gøre hvad man skulle for at nå slutspillet. Fracas har et meget livligere design. Den repræsenterer fansene og spændingen ved en winner-takes-all mentalitet på banen.” Sam Handy, Vice President of Design.

adidas Fracas EM kampbolden kan forudbestilles lige her.