Umbro Velocita er klar til at efterlade forsvaret i shock

19.08.2015

Skrevet af Mathias

Umbro har virkelig haft gang i den i de sidste par måneder og har præsenteret vanvittig mange lækre og nedtonede farvevarianter på stribe. Det klassiske engelske brand er nu klar med en noget mindre afslappet støvle, da de lancerer deres speedstøvle i en farvevariant, som har ekstra meget fart på.

Umbro Velocita er lavet til holdets game changer. Den spiller som tør gøre det uventede og udnytte støvlens eksplosive natur til lynhurtige retningsskift. Nu har støvlen en farvevariant, der fanger øjet mindst lige så meget, som denne type spiller.

Umbro Velocita Pro HG Orange/Sort/Hvid er allerede tilgængelig nu - Kun 1299,-

Støvlen er virkelig et stærkt stykke arbejde, hvor man får rigtig god komfort, til trods for at støvlen blot vejer 165 gram. At du ikke behøver går på kompromis med komfort, selvom støvlen er lavet til at blæse forbi forsvarsspillere, er meget sjældent.

Jeg har ventet på en Velocita farvevariant som den her, fordi selvom der er noget fedt over en blackout fodboldstøvle, så fortjener en speedstøvle af denne kaliber en fyrig farvevariant som den her.

Er du enig i min vurdering af støvle? Jeg har altid haft et godt øje til Velocita støvlen og denne farvevariant har intet gjort for at gøre min mening dårligere. Fortæl os hvad du synes i kommentarfeltet herunder.