Jakob gør dig klogere på PureChaos og PureAgility

18.06.2016

Skrevet af Jonathan

Med PureChaos og PureAgility har adidas fuldendt det de startede tilbage i januar med PureControl. Men hvad skiller de to nyeste fodboldstøvler fra hinanden? JayMike gør dig klogere.

Med introduktionen af PureChaos og PureAgility, har der særligt været et spørgsmål, som er gået igen: Hvordan skiller de sig ud fra hinanden og hvilken er bedst?

Og vi Jakob forstår jeres undren. For når man tager et hurtigt kig på støvlerne, så ligner de hinanden og de er da også bygget op på nogenlunde samme måde. Begge bærer den samme Tech Fit PureCut sok, en Primeknit 2.0 inspireret hæl, samme ydersål med samme knopkonfiguration og den tildækkende pløs, så man får et helt rent touch og spark på bolden.

Og så fristes man jo til at spørge, hvad er der så tilbage? Ifølge Jakob er der to ting, som virkelig skiller de to støvler fra hinanden: Overdelen og pasformen. Forskelle som er baseret på brugen af materiale, samt selve konstruktionen af dem. Er du nysgerrig på, hvad det helt specifikt drejer sig om? Så se med i ovenstående video, hvor Jakob uddyber tingene for dig.

Du kan købe de nyeste fodboldstøvler fra adidas, som inkluderer både PureChaos og PureAgility lige her.