Weekendens støvlespots: Nike Tech Craft Pack indtager banerne

17.08.2015

Skrevet af Mathias

Så har vi fået endnu en runde fodbold under bæltet, hvor vi så nogle nye støvler på banen for første gang. Nike Tech Craft stjal i den grad det meste af vores opmærksomhed, med en god håndfuld spillere i de nye støvler. Få tjekket alt det bedste ud fra denne weekend her…

Alexis Sanchez (Arsenal) - Nike Mercurial Superfly Tech Craft Pack

Alexis Sanchez fangede alles opmærksom da han troppede op til træning, efter at være hjemvendt fra Copa America, i et par fodboldstøvler, som endnu ikke var lanceret. Det var Nike Tech Craft Pack Mercurial Superfly, som han debuterede i går. Han fik også scoret i kampen, men det var med låget, så gælder ikke rigtig.

Francis Coquelin (Arsenal) - Nike Tiempo Legend V Tech Craft Pack Samme kamp, samme hold, men ikke samme Tech Craft støvle. Francis Coquelin havde sine nye Tech Craft støvler, da Arsenal slog Crystal Palace. Han var lige så krigerisk som han plejer og må være godt tilfreds med sine nye støvlers performance.

Edinson Cavani (Paris Saint Germain) - Nike Hypervenom Phantom II Tech Craft Pack Vi kan jo ligeså godt fuldende vores Tech Craft Pack hat-trick, nu vi er i gang. Edinson Cavani var klar for PSG, da han gav sine Nike Hypervenom Phantom II Tech Craft Pack deres første kamp. Støvlerne kombinerer dødbringende adræthed med det læder touch, som så mange spillere elsker.

Adnan Januzaj (Manchester United) - Nike Mercurial Vapor X blackout Vi er pænt sikre på at Adnan Januzaj stadig er New Balance spiller, men i de sidste par måneder har han spillet i et par blackouted Nike Mercurial Vapor X blackout. Det er svært at sige hvorfor, men han har i hvert fald genvundet sin plads i startopstillingen og scorede også mod Aston Villa i fredags.

Vincent Kompany (Manchester City) - New Balance Visaro Pro Kompany har i modsætning til Januzaj holdt fast i sine New Balance støvler og de ser ud til at virke rigtig godt for ham. Han har fuldstændig genfundet sin form og har scoret 2 kampe i streg. Visaro Pro passer fremragende til Manchester City dragten, så man kan forestille sig han er pænt tilfreds med sine støvler.

Fernandinho (Manchester City) - Nike Magista Obra Lightning Storm Pack

Hvis du gik og troede Visaro og City dragten var en stærk combo, så vent til du ser de nye Magista støvler sammen med. Fernandinho, som også bragte sig på scoringstavlen, bliver nok ret ked af det, når Nike beslutter sig for at opdatere deres farvevarianter.

Robert Madley (Premier League dommer) - PUMA King II Premier League er sponsoreret af Nike og det er meget usædvanligt, at vi ser andet en dommere plastret ind i Nike gear, men det ser ud til Robert Madley er gået væk fra det. Jeg tror ikke det er imod nogle officielle regler, men han er gået med noget mere farve på sine støvler og er hoppet i et par PUMA King II i stedet for Nike Premier, som mange af hans kollegaer.

Det her er hvad weekenden bød på af boot spots, hvor Tech Craft Pack nok stjal showet lidt. Støvlerne blev kun båret af Coquelin, Sanchez, Cavani og Blaise Matuidi i første omgang, men det bliver spændende at se om andre læder entusiaster får chancen. Spottede du noget vi missede? Fortæl os det i kommentarfeltet herunder.