Hvilket gear bruger vi selv her hos Unisport?

15.08.2015

Skrevet af Mathias

Vi lever og ånder for fodbolden her hos Unisport, der er simpelthen ingen anden måde at sige det på. Alle her spiller fodbold og hvis du ikke kan lide fodbold, så kan du sådan set ikke rigtig arbejde her. Vi kan godt lide at se os selv som fodbold gear eksperter, så vi følte vi ville give dig et indblik i hvad vi selv har i vores fodbold taske. Den første der giver et kig i posen er Marius.

Lad os starte med det vigtigste - støvlerne! Hvilke støvler og hvorfor?

New Balance Visaro: Jeg elsker den her støvle! Virkelig, det er en af de bedste støvler jeg nogensinde har prøvet og jeg har testet en del i min tid. Overdelen er en blanding af den gamle Hypervenom overdel (som jeg elskede) og Predator (en anden god støvle). Overdelen passer vanvittigt godt til min fod og har sådan et sweet spot på snuden. Først troede jeg lidt det var en gimmick, men efter at have prøvet dem var jeg solgt. Fittet, komforten og generelt kvaliteten af støvlen er vanvittigt.

Man er nødt til at være beskyttet - hvilke benskinner bruger du?

Macron Supreme Light Evolution benskinner: Det her er mine yndlings benskinner. De er vildt lette, tynde og sidder godt på benet. Tilføj dertil at de er billige, gør det bare det hele endnu mere vildt. Jeg hader store benskinner der er i vejen, så de her er perfekte til mig.

Du kan også finde alt Marius' yndlings gear lige her.

Hvad træner du i af tøj, der er massere at vælge imellem, så hvad er din kombination?

Nike Laser II woven shorts, Nike Flash Neon t-shirt og et par Nike Max Fit sokker: En stærkt Nike blanding, som er lige min stil. Det hold jeg spiller for er sponsoreret af Nike, så jeg har nok lidt en forkærlighed for dem og det er sikkert også derfor de dominerer her. Dri-Fit er bare det jeg stoler mest på, når kampene virkelig varmer op.

Jeg ved godt det er sommer nu, men når det bliver lidt køligere, hvordan holder du dig så varm?

Nike ProCombat Core Baselayer: Jeg var aldrig rigtig fan af baselayer før, men efter mine holdkammerater tvang mig med i det, fordi jeg altid brokkede mig over hvor koldt det var er jeg solgt. Nike’s er efter min mening det bedste, med et lækkert fit, god kvalitet og holder mig varm.

Du kan også finde alt Marius' yndlings gear lige her.

Nike Competition Midlayer trøje: Jeg bruger den her trøje når jeg træner i lidt koldere forhold. Trøjen er tynd og har et godt fit. Samtidig er den også Dri-Fit, så den ventilerer fint.

Her er hvad Marius bruger, når han træner og spiller. En stærk og varieret kollektion og specielt benskinnerne kan jeg skrive under på er vildt gode - jeg vil sige at godt 90% af folk i Unisport bruger Macron Supreme. Er du blevet inspireret af Marius’ samling - der var godt med ros til Visaro i hvert fald.