Unisport skal til EURO16 | Joltter, JayMike, Luca og PWG oplever atmosfæren

07.06.2016

Skrevet af Mathias

Der er kun 3 dage inden EURO 2016 i Frankrig endelig starter! Vores WebTV hold har sammensat en trailer, hvor de giver jer en smagsprøve på alt det vi har linet op til sommerens største event.

At sige vi glæder os er historiens underdrivelse. Vi kommer til at uploade videoer på daglig basis fra der hvor det hele sker, med hver vært på sin helt egen mission under EURO16. Joltter kommer til at rejse rundt i hele Frankrig i en campingvogn og opleve atmosfæren sammen med fans fra hele Europa, mens han ser så meget fodbold han overhoved kan.

Vores unge tysker, Luca, kommer til at følge Die Mannschaft tæt, når de prøver at vise den samme dominans, der vandt dem VM for 2 år siden. Imens er PWG ikke i Frankrig, fordi han rejser rundt i resten af verden og ser hvordan EURO16 kaptiverer folk i andre lande end værtsnationen.

Sidst, men ikke mindst, er JayMike i Danmark lidt længere end de andre, fordi han rapporterer fra vores Flagship Store og holder os opdateret på de nyeste EURO16 lanceringer fra Nike, adidas, PUMA og New Balance.Han kommer også til at præsentere nogle lækre Top fem lister fra turneringen, så der er lidt for dem der ikke kan få nok fodbold. Dog kan man ikke holde Jakob helt fra Frankrig, og efter gruppespillet flyver han ned til Joltter og de andre gutter. Det bliver stort, så husk at subscribe til vores Youtube kanal og kom med os på tur.

Subscribe til vores Youtube kanal gennem det her link, så misser du ikke en eneste episode.